Acest concurs a expirat în data de 2017-08-21. Vezi concursurile active aici.
Castiga la Profi cu ajutorul lui Pepe un premiu cum nu ai mai castigat la nici o alta promotie.

Campania este organizată şi se desfăşoară în perioada 17 iulie 2017 – 20 august 2017 în toate magazinele Profi ale organizatorului operaţionale la data începerii campaniei publicitare precum şi în cele care vor deveni operaţionale până la data de 20 august 2017 inclusiv.

În vederea participarii la campania publicitară “Promoția cu de toate”, clienţii trebuie:

  • să achiziționeze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 30 lei/bon fiscal (tva inclus);
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infochioşcul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia “Promoția cu de toate” de pe infochioșc având şansa de a câştiga pe loc unul din cele 600 de premii puse la dispozitie de catre Organizator;
  • să ruleze aplicaţia “ Promoția cu de toate”;
  • in situatia in care pe ecranul aplicatiei vor aparea 3 sigle Profi, bonul este declarat castigator, participantul avand astfel posibilitatea de a-si alege unul dintre premiile disponibile la momentul rularii aplicatiei. Alegerea premiului se va face prin accesarea de catre participantul castigator al butonului “alege premiul”, care va aparea pe ecranul aplicatiei. Participantul castigator va avea la dispozitie 30 de secunde pentru a putea accesa butonul “alege premiul” si 300 de secunde (5 minute) pentru selectarea premiului. Depasirea acestor timpi duce la invalidarea bonului si implicit la pierderea dreptului / calitatii de castigator.
  • dupa selectarea premiului, participantul castigator va trebui sa confirme alegerea facuta prin accesarea butonului “da il doresc”. Urmare a confirmarii facute de catre participatul castigator, pe ecranul aplicatiei destinate Campaniei va aparea o imagine cu textul “Felicitari!!! Ai ales sa castigi un ….. . Contacteaza seful de magazin pentru a putea afla cum poti intra in posesia premiului.”
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicarii premiului;
  • participantii care vor achizitiona pe bonul fiscal articole sponsor (evidentiate la raft cu indicator specific) vor avea o sansa in plus sa ruleze aplicaţia " Promoția cu de toate" ( în total 2 șanse de joc); in cazul in care, un participant castiga un premiu la prima rulare a aplicatiei, acesta nu va mai avea dreptul la a mai rula inca o data aplicatia.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă după scanarea la infochiosc, aplicaţia rulată indică 3 sigle Profi.

În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infochioscului apar alte figuri (în orice combinaţie de premii şi sigle Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.

În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei aceasta indică 3 sigle Profi, participantul se va adresa şefului de magazin sau şefului de tura în vederea validării drept câştigător şi primirea informațiilor legate de intrarea în posesia premiului.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă aplicaţia arată 3 sigle Profi identice. Premiile campaniei" Promoția cu de toate"  sunt in numar de 600, impartite in 44 categorii, iar tipul, valoarea unitara a fiecarui premiu fara tva și numărul acestora sunt descrise dupa cum urmeaza:

  • Trei premii “zmeu”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 zmeu in forma de animal, fabricat din folie rezistenta din nylon. Valoarea fiecarui premiu este 49,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “costum scafandru”. Premiul este reprezentat de 1 Combinezon Shorty Snorkeling 100 Albastru Bărbați din neopren pentru scufundari marine, 1 pereche ochelari pentru scufundari, 1 pereche labe pentru inot si 1 tub pentru scufundari. Valoarea premiului  este 130,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Trei premii “jucarii gonflabile”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 jucarie gonflabila in forma de animal. Valoarea fiecarui premiu este 25,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “masa de ping-pong”. Premiul este reprezentat de 1 masa pentru joc de ping-pong. Valoarea premiului  este 1.045,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “trofeu cerb”. Premiul este reprezentat de 1 masca in forma de cerb. Valoarea premiului  este 500,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “sezlong”. Premiul este reprezentat de 1 sezlong Siesta, culoare turcoaz. Valoarea premiului este 200.00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Trei premii “Excursie in Maramures”. Premiu este reprezentat de un sejur de trei nopti la pensiunea “Plai cu peri “, situata in localitatea Sapanta, jud Maramures. Perioada fiecarui sejur este intre 8-10 septembrie 2017. Cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial si include mic dejun, pranz si cina. Premiul se va acorda castigatorilor sub forma unui voucher care va fi valorificat in conformitate cu dispozitiile art.  7.3.1. In momentul utilizarii, posesorul se va prezenta la pensiune cu un document pentru verificarea identitatii [B.I. sau C.I.], cu voucherul primit de la Organizator precum si cu documentele care care atesta rezervarea excursiei. In cazul in care castigatorul nu se prezinta la pensiune in perioada mai sus mentionata pentru cazare si nu se foloseste de serviciile aferente premiului in cadrul pensiunii, contravaloarea premiului nu se va rambursa, iar detinatorul premiului isi pierde dreptul de a-l utiliza. Perioada aferenta premiului este cea mentionata mai sus si nu se decaleaza. Valoarea premiului este 3.945,00 lei + TVA / sejur. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Trei premii “Weekend la Techirghiol”. Premiu este reprezentat de un sejur de două nopti la pensiunea “Rosiem House”, situata in localitatea Techirghiol, jud Constanța. Perioada celor trei sejururi este: 1 [un] sejur  intre 8-10 septembrie 2017, cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial; 1 [un] sejur  intre 8-10 septembrie 2017, cazarea se face in camera twin, cu 2 paturi de o persoana; 1 [un] sejur  intre 9-11 septembrie 2017, cazarea se face in camera dubla, cu pat matrimonial.  Fiecare dintre pachetele mentionate include mic dejun, pranz si cina, precum si doua masaje cu namol pentru fiecare persoana. Premiul se va acorda castigatorilor sub forma unui voucher care va fi valorificat in conformitate cu dispozitiile art.  7.3.1. In momentul utilizarii, posesorul se va prezenta la pensiune cu un document pentru verificarea identitatii [B.I. sau C.I.], cu voucherul primit de la Organizator precum si cu documentele care care atesta rezervarea excursiei. In cazul in care castigatorul nu se prezinta la pensiune in perioada mai sus mentionata pentru cazare si nu se foloseste de serviciile aferente premiului in cadrul pensiunii, contravaloarea premiului nu se va rambursa, iar detinatorul premiului isi pierde dreptul de a-l utiliza. Perioada aferenta premiului este cea aleasa de castigator din cele 3 mentionate mai sus, nu se decaleaza si nu se poate schimba cu celelalte 2 perioade . Valoarea premiului este 2.280,00 lei + TVA / sejur. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Trei premii “Ficus”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 plantă ficus. Valoarea premiului  este 41,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “roaba”. Premiul este reprezentat de 1 roaba, avand cuva zincata, ambutisata, cu marginile rotunjite. Capacitate cuva  85 litri. Valoarea premiului  este 98,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “costum de marinareasa”. Premiul este reprezentat de 1 costum marinarita, include bluza cu guler marinaresc si emblema brodata, pantaloni cu nasturi aurii aplicati, boneta de marinar cu ancore aurii si ciorapi albi decorati cu carma. Material: lycra. Marimea M (bust 96/ talie78 / șold 100). Valoarea premiului  este 167,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “ponei”. Premiul este reprezentat de 1 animal viu, Ponei Shetland pe nume Aisha. Poneiul va fi predat castigatorului impreuna cu urmatoarele documente/elemente de identificare: carnet de sanatate, completat la zi, pasaport de ecvina eliberat de ORSA, CIP, cod de exploatatie, certificat medical eliberat de medicul veterinar care face dovada ca este clinic sanatos. In situatia in care castigatorul este persoana cu cetatenie straina, suplimentar fata de documentele mai sus mentionate se vor preda castigatorului si analizele de sange impreuna cu avizul special, ambele eliberate de catre Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Toate costurile viitoare privind cresterea si ingrijirea poneiului vor fi suportate de catre castigator,  incluzand dar fara limitare la: asigurararea hranei necesare,  asigurarea unui adapost adecvat si asigurarea consultului veterinar periodic. Valoarea premiului  este 3.000,00 lei + TVA / bucata.    Premiul va fi livrat castigatorului la adresa comunicata de acesta sefului de magazin in momentul validarii drept castigator.
  • Trei premii “pitici de gradina”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 figurina decorativa de gradina. Valoarea premiului  este 250,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Cinci premii “Colectia intreaga Jules Verne”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 set reprezentand colectia intreaga Jules Verne. Valoarea premiului  este 328,00 lei + TVA / set. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “arc cu sageti”. Fiecare premiu este compus din 1 Set Tir cu Arcul SoftArchery. Valoarea premiului  este 138,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Volkswagen Beetle". Premiul este reprezentat de un autoturism Volkswagen Beetle, 1,2 TSI, 105 CP/ 77 KW, avand urmatoarele caracteristici: Cutie de viteze manuala, norma de poluare Euro 6, cu urmatoarele pachete de dotari: 9Q5 Computer de bord ""Plus"" cu afisaj pentru temperatura exterioarã, consum mediu,consum instantaneu, viteza   medie,distanta parcursã, durata calatoriei,autonomie, atentionare usi deschise,recomandarea treptei de vitezã, viteza de rulare, temperatura uleiului de motor, limitare de vitezã pentru anvelope de iarnã, interval service si functii confort si functiile de lumini  si vizibilitate.
  • Cinci premii  “Samsung Led TV”. Fiecare premiu este reprezentat de un televizor LED Samsung, model UE 32J 5200 AW. Valoarea fiecarui premiu este 995,00 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Combina frigorifica”. Premiul este reprezentat de o combina frigorifica cu doua usi, marca Whirlpool, model BSNF 8422 OX. Valoarea premiului este 2.199,00 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Treizeci premii “Telefon Allview”. Fiecare premiu este reprezentat de un telefon mobil marca Allview, model P8 energy Mini. Valoarea fiecarui premiu este 400,00 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii “Aparat de sudura”. Fiecare premiu este reprezentat de un aparat de sudura marca Aktive, model STERN WM-160C2  160A. Valoarea fiecarui premiu este 367,72 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • O suta cincizeci premii “Set coctail Angelli”. Fiecare premiu este compus din: 1 sticla Cocktail Angelli Pesca 0.75L si 1 sticla Cocktail Angelli Fragola 0.75L. Valoarea fiecarui premiu este 28,40 lei + TVA . Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Purcelus de lapte”. Premiul este un purcel in greutate de aproximativ 25 KG. In situatia in care castigatorul are domiciliul pe raza judetului Arges acesta va putea opta pentru livrarea purcelusului atat in varianta viu, cat si in varianta transat. Valoarea acestui premiu este 50,00 lei + TVA. Premiul se poate livra catre castigator astfel:
    • a. in varianta ""viu"", la adresa comunicata de catre castigator organizatorului in momentul validarii drept castigator;
    • b. in varianta "transat" si congelat, la orice magazin Profi ales de castigator.
  • Zece premii “100 de mici”. Fiecare premiu contine 100 mici formati, in cantitate de aproximativ 5 kg. Valoarea fiecarui premiu este 35,00 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.  Premiul constand in “100 de mici” va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.
  • O suta premii “Rame foto”. Fiecare premiu consta intr-o rama foto. Valoarea fiecarui premiu este 4,11 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii “Kit pentru Pizza”. Fiecare premiu este compus din: 1 tava pizza, 2 feliatoare si 1 sort bucatarie. Valoarea premiului este 100 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii “10 kg carnați”. Premiul va fi inmanat castigatorului sub forma unui  voucher pe baza caruia castigatorul va primi 10 kg carnati din oricare dintre magazinele Profi din tara. Valoarea fiecarui premiu este 250 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.  Premiul constand in “10 kg carnați”va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.
  • Zece premii “Aparat de gatit cu aburi”. Fiecare premiu contine un aparat de gatit cu aburi branduit cu sigla Caroli si o reteta pentru hot-dog. Valoarea fiecarui premiu este 350 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii  “Aparat de sandwich”. Fiecare premiu contine un aparat de pregatit sandwich-uri cu aburi branduit cu sigla Caroli si o reteta pentru hot-dog. Valoarea fiecarui premiu este 150 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii  “Varsta ta in mezeluri”. Fiecare premiu contine o cantitate de 40 kg mezeluri Cristim, pretul pentru fiecare kg de mezeluri fiind 21,72 ron/kg. Valoarea fiecarui premiu este 868,80 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator. Premiul constand in “Varsta ta in mezeluri”va fi predat castigatorului impreuna cu avizul si declaratia de conformitate a acestuia.
  • Cincizeci premii “Kit pentru picnic”. Fiecare premiu este compus din: 1 sort, 1 pereche de manusi pentru gratar si 1 pachet ustensile pentru gratar alcatuit din paleta, furculita si cleste pentru carne. Valoarea premiului este 58,24 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Doua premii “Kit de brutarie”. Fiecare premiu este compus din: 1 masina de paine, 1 sort si 1 set manusi. Valoarea premiului este 920 lei + TVA. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Zece premii “Kit pentru gratar”. Fiecare premiu este compus din: 1 trusa Grill COMTIM, 1 sort COMTIM, 1 boneta COMTIM, 1 manusa de gratar COMTIM. Valoarea premiului este 119,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Weekend in Grecia”. Premiul este format dintr-un pachet turistic de WEEKEND in Grecia pentru 2 persoane in insula LEFKADA. Perioada sejurului este in 14 - 17 septembrie 2017 la hotel Villagio Maistro, si contine: Cazare, masa in regim DEMI-PENSIUNE [mic dejun si cina], transport cu autocarul din Bucuresti. In cazul in care pachetul nu este folosit in perioada mentionata, contravaloarea nu se va rambursa, iar castigatorul pachetului isi pierde dreptul de a-l utiliza. In momentul utilizarii, posesorul va prezenta voucherul primit in original precum si un document pentru verificare identitatii [B.I. sau C.I.]. Valoarea premiului este 1.400,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator. Orice costuri suplimentare in afara de cele mentionate in prezentul regulament vor fi suportate de catre castigator.
  • O suta premii “Aparat de cafea”. Fiecare premiu este compus din: 1 aparat de cafea Tchibo Cafissimo. Valoarea premiului este 165,83 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Doua premii “Bilet la Summer Well”. Fiecare premiu este compus din: 1 bilet la festivalul muzical Summer Well si 1 sticla Evian apa termala mineralizanta. Evenimentul se desfasoara in perioada 12 - 13 august 2017, pe Domeniul Știrbei, localitatea Buftea, jud. Ilfov. Organizatorul nu va suporta costurile de transport si de cazare antrenate de castigator. Valoarea premiului este 335,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “1  bicicleta Danone”. Premiul este reprezentat de 1 bicicleta personalizata cu marca " DANONE". Valoarea premiului este 1299,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Douazeci si cinci premii “bicicleta Prestige”. Fiecare premiu este reprezentat de 1 bicicleta personalizata cu marca "PRESTIGE". Valoarea fiecarui premiu este 539,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Trei premii “Excursie in Apuseni”. Fiecare premiu este compus din: 1 voucher in valoare de 1.000 ron, reprezentand contravaloarea serviciilor oferite de agentia Happy Tour, avand sediul central in Bucuresti str. Polona nr. 68-72, Polona Bussiness Center, Sector 1. Voucherul nu este nominal si poate fi utilizat pana in 31.01.2018. Daca valoarea serviciilor achizitionate de castigator este mai mare de 1.000 ron, posesorul voucherului va achita diferenta catre agentia Happy Tour. Daca valoarea serviciilor este mai mica de 1.000 ron, diferenta nu se returneaza posesorului. In situatia in care castigatorul nu doreste sa achizitioneze o excursie in Muntii Apuseni, acesta va avea posibilitatea de a-si alege destinatia, oriunde, pe teritoriul Romaniei. In cazul in care voucherul nu este folosit pana la data expirarii lui, contravaloarea nu se va rambursa, iar detinatorul voucherului isi pierde dreptul de a-l utiliza. In momentul utilizarii, posesorul va prezenta voucherul in original precum si un document pentru verificare identitatii [B.I. sau C.I.]. Valoarea premiului este 1.000,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Cinci premii “Ceas desteptator cu roti”. Fiecare premiu este compus din: 1 ceas desteptator electronic "RunAway Alarm Clock"  si 1 set de doi magneti decorativi pentru frigider. Valoarea premiului este 100,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Doua premii “Casti Philips“. Fiecare premiu este reprezentat de o pereche de casti audio marca Philips. Valoarea premiului este 217,00lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Sase premii “Smartwatch LG”. Fiecare premiu este reprezentat de ceas electronic tip "smartwatch", marca LG. Valoarea premiului este 363,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Doua premii “Hamac”. Fiecare premiu este reprezentat de un hamac personalizat cu sigla "Coca-Cola". Valoarea premiului este 64,00 lei + TVA / bucata. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Greutatea ta in ciocolata”. Premiul este reprezentat de echivalentul a 1.300 bucati de tablete milka de 45 g fiecare, cu diferite arome . Valoarea premiului este 5295,00lei + TVA / premiu. Premiul va fi livrat la orice magazin Profi din Romania ales de castigator.
  • Un premiu “Zbor cu balonul". Premiul este compus din: 1 Plimbare cu balonul cu aer cald pentru doua persoane si pentru pilotul balonului in zonele limitrofe ale localitatii Bucuresti si contravaloarea transportului catre Bucuresti pentru castigatori. Organizatorul nu isi asuma nicio obligatie privind costurile de cazare ale participantului castigator.Valoarea premiului este 2.737,80 lei + TVA. Premiul va fi predat castigatorului sub forma unui voucher. Acesta va putea fi ridicat de catre castigator de la orice magazin Profi din Romania ales de acesta. Data si ora zborului se vor programa de comun acord cu castigatorul pana la data de 30.09.2017, in functie de conditiile meteorlologice propice unei plimbari cu balonul cu aer cald. In acest sens, castigatorul va fi contactat de catre Organizator in termen de 5 zile de la predarea voucherului pentru stabilirea datei de zbor.