Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Intre 1 iulie - 31 august, vii sa te racoresti la un film la Cinema City, razuiesti si castigi pe loc unul dintre cele 1,3 milioane de premii.

Campania promoţională "Filmul si premiul" se va desfăşura în perioada 1 iulie - 31 august 2017, în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Deva, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Timişoara Iulius Mall ,Cinema City Timisoara Shopping City, Cinema City Suceava, Cinema City Severin).

Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România în timpul perioadei promoționale pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate. Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat sau de tipul filmului (digital 2D sau 3D).

CUMPĂRĂTORUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU PĂSTRAREA TALONULUI RĂZUIBIL PÂNĂ LA RIDICAREA PREMIULUI AFERENT. CÂȘTIGĂTORUL TREBUIE SĂ PREZINTE BILETUL DE CINEMATOGRAF CU NUMĂRUL ÎNSCRIS PE TALONUL DE CONCURS

Participantul va descoperi pe talon un mesaj câștigător şi denumirea premiului câștigat.

Toți clienții, aşa cum este descris în capitolul 4 la prezentul regulament, pot participa la tragerea la sorți, prin completarea integrală a părţii detașabile cu următoarele date: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție şi introducerea acesteia în urna special amenajată din cadrul cinematografului. Participantul trebuie sa păstreze pentru validare biletele de film înscrise în cadrul campaniei.

Taloanele răzuibile din cadrul campaniei promoționale se acordă numai pentru achizițiile de bilete, indiferent de prețul biletului achiziționat. Niciun alt produs comercializat sub egida sau în incinta cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus nu permite acordarea de taloane răzuibile.

În promoție sunt cuprinse numai biletele achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus, biletele achiziționate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-plătit, în momentul înlocuirii acestora cu bilete până la data încheierii promoţiei.

Pentru a beneficia de taloanele răzuibile din cadrul promoției clientul trebuie să achite biletul în numerar, prin card bancar sau să prezinte la casa de bilete un voucher pre-plătit.

Campania promoțională „Filmul și Premiul” nu se aplică biletelor obținute gratuit și nici voucherelor pentru salariații Cinema City preschimbate în bilete la casă.

După data încheierii Campaniei, produsele participante descrise mai sus îşi pierd această calitate, Organizatorul nemaiavând nicio responsabilitate şi nemaiasumându-şi nicio obligaţie în legatură cu nicio circumstanţă care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualităţii ori continuării Campaniei.

Taloanele răzuibile oferite în cadrul campaniei, conform regulamentului, vor conţine un mesaj câştigator şi o parte detaşabilă pe care se va regasi formularul de înscriere în tragerea la sorţi, cu următoarele câmpuri: nume, prenume, oras, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție.
Taloanele răzuibile sunt disponibile în limita stocului existent în fiecare cinematograf în cauză.

Premiile campaniei sunt:

Premii tragere la sorți:

 • 1 premiu constând într-o mașină Toyota Aygo
 • 24 vouchere în valoare de 500 EUR. Va fi extras un castigator din fiecare cinematograf Cinema City

Extragerea se va face din totalul taloanelor colectate in fiecare cinematograf.

Voucherele valorice vor fi valabile un an de la data emiterii şi vor putea fi folosite exclusiv pentru pachete turistice touroperate de Christian Tour. Nu pot fi achiziţionate prin aceste vouchere valorice: bilete de avion, cazări individuale, asigurări de călătorie, pachete la cerere sau tailormade. Voucherele pot fi folosite în orice sediu din reţeaua Christian Tour.

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel:
Fiecare talon răzuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa urmatoarele date obligatorii (nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție). ÎN CAZUL ÎN CARE DATELE NU SUNT COMPLETATE INTEGRAL, CAȘTIGĂTORUL VA FI DESCALIFICAT ŞI NU VA PUTEA INTRA ÎN POSESIA PREMIULUI.

Taloanele completate integral vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România. Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data  încetării campaniei. Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Cinema City România SRL, în maxim 5 zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată în talonul de concurs.

 Premiul, constând în voucher va fi expediat în termen de 2 zile lucrătoare de la data validării, in cinematograful in care a fost castigat. Organizatorul nu este responsabil în cazul în care câștigătorul nu își revendică premiul în termen de 5 zile de la data anunțării sosirii premiului în cinematografului în care s-a înscris în tragerea la sorţi. În momentul revendicării, câștigătorul trebuie să prezinte BILETUL DE CINEMATOGRAF CU NUMĂRUL ÎNSCRIS PE TALONUL DE CONCURS în original, împreuna cu un act de identitate. Predarea voucherului se face în baza unui process verbal de predare primire.

Taloanele răzuibile conţin următoarele Premii Instant:

 • Premii la casa de bilete:
  • 717.500 de premii „1 bilet +1 bilet Gratuit”, constând fiecare într-un bilet gratuit la un film la Cinema City, cu următoarea condiție: câștigătorul să plătească un bilet cu preț întreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX, in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall, în sălile VIP Cinema City Park Lake si  salile T-IMAX si 4DX Cinema City Constanţa City Park si in salile T-IMAX din Cinema City Timisoara Shopping City Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceași oră şi nu includ avanpremierele şi ochelarii 3D.  Premiul „1 bilet +1 bilet Gratuit”, este valabilă doar pentru biletele cu preţ întreg.
  • 12.650 de premii 1 bilet gratuit constând fiecare într-un bilet gratuit la orice film la Cinema City, valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX şi in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park si salile T-IMAX si 4DX din Cinema City Timisoara Shopping City.   Se exclud acestui premiu avanpremierele şi ochelarii 3D.
  • 1.270 de premii „Invitatie dubla” constând  2 bilete de film, la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX si in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park.  Se exclud acestui premiu avanpremierele şi ochelarii 3D. Ambele bilete trbuie folosite la acelasi film, aceeasi ora.
  • 10 de premii “10 bilete gratuite la film” constând 10 bilete de film, la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până duminica pentru filmele 2D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în sălile VIP din Cinema City Cotroceni si Cinema City Park Lake și în sălile T IMAX si sălile 4DX din Cinema City Mega Mall, Cinema City Constanţa City Park si Cinema City Timisoara Shopping City. Se exclud acestui premiu avanpremierele şi ochelarii 3D. Talonul se păstrează de catre cinematograf, iar cele 10 bilete pot fi folosite, până la data de 30 martie 2018.
  • Notă: Premiile din categoria „Premii la casa de bilete” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă biletul de cinema câştigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie pot fi revendicate până la data de 30 septembrie 2017. Cinema City si distribuitorii pot decide excluderea anumitor filme din promotie.
 • Premii la barul şi cafeneaua de incinta din Cinema City România:
  • 178.000 de premii „Plăteşti un meniu popcorn mediu și primești unul mare!” constând în primirea unui meniu mare în cazul în care se plătește prețul unui meniu mediu (la barul din incinta Cinema City). Acest tip de premiu este valabil pentru meniurile de popcorn în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
  • 14.700 de premii „Super Preț la Meniul Duet popcorn: 13 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 13 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil  doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Park Lake  si Cinema City Mega Mall din București.
  • 37.000 de premii „Super Preț la Meniul Duet popcorn: 11 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 11 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești,Cinema City Pitesti, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara, Cinema City Piatra Neamt.
  • 46.000 de premii „Super Preț la Popcorn Mediu: 5.5 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 5.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Park Lake  si Cinema City Mega Mall din București.
  • 103.500 de premii „Super Preț la Popcorn Mediu: 4.5 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara, Cinema City Piatra Neamt.
  • 20.600 de premii „Super Preț la Nachos Mediu: 6.7 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 6.7 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Park Lake şi Cinema City Mega Mall din București.
  • 50.000 de premii ”Super Preț la Nachos Mediu: 5.2 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 5.2 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara, Cinema City Piatra Neamt.
  • 13.030 de premii „1 popcorn mediu gratuit” constând fiecare într-o cutie de popcorn mediu (85 grame) la barurile din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
  • 17.700 de premii „Super Preț: 5.5 lei (1 Cappuccino/ Choco Ice/ Latte)” constând în primirea unei bauturi din cele mentionate la prețul de 5.5 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Park Lake şi Cinema City Mega Mall din București. 
  • 41,300 de premii „Super Preț: 4 lei (1 Cappuccino/ Choco Ice/ Latte)”  constând în primirea unei  bauturi mentionate mai sus la prețul de 4 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City, Cinema City Piatra Neamt.
  • 1.550 de premii „2 Café Frappe la 10.9 lei” constând în primirea a 2 bauturi Café Frappe la  prețul de 10.9 lei Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Park Lake şi Cinema City Mega Mall din București. 
  • 3,450 de premii „2 Café Frappe la 8.5 lei” constând în primirea constând în primirea a 2 bauturi Café Frappe la  la prețul de 8.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City,  Cinema City Piatra Neamt.
  • 7000 de premii „1 Cappuccino Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City, Cinema City Piatra Neamt.
  • 9000 de premii „1 Espresso Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Pitesti, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City, Cinema City Piatra Neamt.
  • Notă: Premiile din categoria „premii la barul și cafeneaua din incinta Cinema City România” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă (la bar sau cafenea) biletul de cinema câștigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie se pot revendica până la data de 30 septembrie 2017.
 • Premii constând în produse de ciocolată Mars România:
  • 16.000 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Snickers, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
  • 16.020 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Twix, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
  • 8.000 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu arahide, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
  • Cele 40.020 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată oferit de Mars România sunt valabile în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România şi pot fi revendicate de la biroul de management din fiecare cinematograf sau cafeneaua cinematografului până la data de 30 septembrie 2017. În momentul revendicării premiului, câștigătorul trebuie să aibă asupra sa biletul de cinema câștigător împreună cu talonul răzuibil.

Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul campaniei promoționale „Filmul și Premiul” este de 19.334.705 lei.