Acest concurs a expirat în data de 2018-12-24. Vezi concursurile active aici.
Fortuna lanseaza provocarea finalului de an! Intra in

Campania publicitara "Nationala Inspiratilor Efortuna" se va desfasura in perioada 09 noiembrie – 23 decembrie 2018.

Ce trebuie sa faci:

Joaca in perioada 9 noiembrie - 23 decembrie in agentiile Fortuna sau online, pe efortuna.ro. Ai 12 tipuri de pariuri pe care poti miza pentru a intra in campanie. Fiecare dintre acestea reprezinta un loc in Nationala Inspiratilor. Prinde primul "11" si castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 11 scutere electrice.

Pariaza LIVE in agentiile Fortuna sau pe live.efortuna.ro si ai sansa de a castiga o masina Tesla! In plus, se vor acorda prin tragere la sorti 99 de trotinete. Fiecare dintre cele 12 tipuri de pariuri care fac parte din campanie iti ofera o sansa la tragerea la sorti.

Inscrie biletele necastigatoare jucate cu miza minima de 10 lei pe nationalainspiratilor.efortuna.ro (doar cele necastigatoare vor intra in tragerea la sorti). Poti inscrie biletele si in agentiile Fortuna, cu ajutorul operatorilor, dar si prin SMS, la numarul 3799 (tarif 0,035euro/sms).

Inscrie-ti cat mai multe bilete si ofera-ti mai multe sanse pentru cele 111 premii care se vor acorda pe 23 decembrie. 

Ce poti sa castigi:

  • 11x scuter electric
  • 99x trotineta
  • 1x automobil Tesla Model S

Sursa concurs: www.efortuna.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta  regulamentul oficial complet.