Acest concurs a expirat în data de 2017-09-16. Vezi concursurile active aici.
Sa platesti cu cardul e normal. La fel de normal e sa fii si rasplatit pentru asta.

Campania „Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice statie OMV de pe teritoriul Romaniei, inscrieti-va printr-un mesaj text sau online la participare.mastercard.ro si puteti castiga premii” va incepe la data de 1 august 2017, ora 00:01 si va lua sfarsit la data de 15 septembrie 2017, ora 23:59, ora Romaniei, in toate statiile OMV de pe teritoriul Romaniei. 

Participantii se pot inscrie in campanie trimitand un mesaj cu valoarea unei tranzactii reale, efectuata cu orice card Mastercard sau Maestro la numarul 1740 (numar cu tarif normal in reteaua Telekom, Orange, Vodafone) sau online pe participare.mastercard.ro.

Premiile acordate in cadrul campaniei constau in:

  • Premii mici: 50 vouchere de achizitionare carburant la orice OMV de pe teritoriul Romaniei, in valoare de 100 de euro fiecare, TVA inclus, castigate prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei. Voucherele de cumparaturi se vor putea folosi doar in statiile OMV de pe teritoriul Romaniei conform conditiilor de utilizare mentionate pe acestea.
  • Premiul cel mare: o masina BMW, seria 1, model 118l castigata la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. 

La data de 29.09.2017, la sediul Mediapost Hit Mail, inscrierile castigatoare vor fi extrase prin intermediul unei plagorme digitale securizate furnizate de Hit Mail, in prezenta unui notar public si a unui reprezentant al organizatorului campaniei. Va exista o singura extragere in care se aleg atat cele 50 de premii mici ce constau in vouchere de achizitionare carburant la orice OMV de pe teritoriul Romaniei, 50 de rezerve (o rezerva per premiu) aferente celor 50 premii ce constau in vouchere de achizitionare carburant la orice OMV de pe teritoriul Romaniei in valoare de 100 euro cat si premiul cel mare ce consta intr-o masina BMW, seria 1, model 118l si 10 rezerve aferente premiului cel mare ce consta intr-o masina BMW, seria 1, model 118l.