Acest concurs a expirat în data de 2017-04-27. Vezi concursurile active aici.
Accepti provocarea Desperados si Kiss FM? Aplica pana pe 26 aprilie pentru un loc in experimentul Desperados Wild Tracks!

Campania se va desfasura in perioada 19 aprilie 2017 -  26 aprilie 2017.

Utilizatorii se pot inscrie o singura data in campania marketing, accesand site-ul www.kissfm.ro si completand datele personale (nume, prenume, varsta, adresa de email, numarul de telefon) si raspunsul la intrebarea de campanie marketing (Descrie intr-o fraza cea mai wild experienta in muzica pe care ai trait-o) in formularul de pe landing page-ul Desperados. Dupa ce utilizatorul a completat toate datele si a apasat butonul de inscriere, pe ecran va aparea mesajul “Te-ai inscris cu succes!”, confirmand astfel inscrierea.

La sfarsitul campaniei marketing, reprezentantii Kiss FM si Heineken Romania vor alege 10 castigatori dintre persoanele inscrise, care au respectat mecanismul campaniei marketing (au completat toate campurile din formularul de pe landing page-ul Desperados de pe site-ul kissfm.ro si au peste 18 ani). Criteriul de departajare este creativitatea raspunsului la intrebarea campaniei marketing (Descrie intr-o fraza cea mai wild experienta in muzica pe care ai trait-o).

Se vor acorda 10 premii, un premiu consta in transport cu autocar pe ruta Bucuresti - Mamaia (29 Aprilie 2017) si retur (30 Aprilie 2017), 1 noapte cazare la hotel minimum 3 stele din judetul Constanta, 1 bilet intrare la festival Sunwaves pentru seara de 29 Aprilie 2017, pentru 2 persoane.

Desemnarea castigatorilor va avea loc pe data de 27 aprilie 2017. Primii 10 castigatori selectati si 10 rezerve vor fi contactati in perioada 27 - 28 aprilie 2017 de catre un reprezentant Heist Industries, folosind numarul de telefon sau adresa de email furnizata de catre participant in formularul de inscriere de pe landingul Desperados de pe site-ul kissfm.ro.