Acest concurs a expirat în data de 2017-04-04. Vezi concursurile active aici.
Mama si fiica – O legatura unica.

Campania "Mama si fiica – O legatura unica" va incepe pe data de 14 februarie 2017, ora 00:00:01 si va dura pana la data de 3 aprilie 2017, ora 23:59:59. Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.

Se pot inscrie in vederea participarii la promotie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 16 ani.

Participantii se vor putea inscrie in campania promotionala astfel:

  • In perioada 14 februarie – 27 martie 2017, participantii la promotie, mama si fiica, trebuie sa:
    • acceseze site-ul campaniei promotionale www.olegaturaunica.ro
    • sa completeze formularul de inscriere disponibil la accesarea website-ului cu urmatoarele informatii: nume, prenume, email, oras, prenume mama, prenume fiica, varsta mama, varsta fiica
    • sa incarce o fotografie care sa le infatiseze pe cele doua participante: mama si pe fiica;
    • sa aleaga una din cele 4 intrebari puse la dispozitie in formular si sa redacteze si un raspuns creativ si original care sa ilustreze povestea mamei & fiicei inscrise. Povestea prezentata va putea fi incarcata intr-un camp text insotita de o fotografie. Fisierul de tip fotografie nu trebuie sa depaseasca 2 MB. Vor fi acceptate fotografiile in format: jpg, jpeg, png. Participantul declara pe proprie raspundere ca imaginile inscrise in concurs ii apartin si are drept de folosinta asupra acestora. Organizatorul nu isi asuma in niciun moment responsabilitatea pentru textele imaginile inscrise de catre participanti pe siteul www.olegaturaunica.ro. Atentie! Odata ce au fost incarcate /afisate pe site textele si imaginile nu mai pot fi editate. Povestile pot fi sterse prin trimiterea unui email la 7000@oriflame.ro. Emailul trebuie sa contina numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email cu care v-ati inscris in concurs. Toate textele si imaginile inscrise vor fi supuse unui proces de moderare si aprobare anterior publicarii acestora pe site-ul www.olegaturaunica.ro. Acest proces nu poate depasi 2 zile lucratoare de la  data inscrerii textelor si imaginilor. Nepublicarea acestora pe site-ul mai sus mentionat reprezinta dezacordul Organizatorului de a le publica.
  • In perioada 28 martie - 3 aprilie 2017 se vor putea vota toate povestile validate si inscrise in campanie. Votarea va putea fi facuta pe site-ul www.olegaturaunica.ro prin apasarea butonului de votare disponibil pe site si activ doar in perioada mentionata mai sus. Numarul de voturi obtinute valoreaza 25% din total punctajul final obtinut, iar 75% valoreaza jurizarea povestilor inscrise de catre o comisie formata din reprezentanti ai Organizatorului.
  • In data de 10 aprilie 2017 vor fi anuntate cele 10 cupluri finaliste ce castiga titlul de cuplu finalist si garantat premiul constand intr-o sedinta foto si o aparitie in paginile revistei Unica, respectiv pe coperta revistei Unica, in cazul cuplului castigator de pe Locul 1.
  • La evenimentul final Mama si Fiica din mai/ iunie 2017, juriul format din reprezentantii Oriflame și ai revistei Unica va declara cele 4 cupluri castigatoare (Locul 1, Locul 2, Locul 3, Premiu Popularitate).

In perioada votarii povestilor pe site un user va putea vota oricate povesti inscrise in competitie, in fiecare zi. Totusi, o poveste poate fi votata de catre un user o singura data pe zi. Identificarea va fi facuta folosind cookies.

Un participant va putea castiga un singur premiu saptamanal si un singur premiu oferit prin voturi si jurizare in cadrul prezentei campanii.

In cadrul campaniei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • Premiu saptamanal acordat prin tragere la sorti:
    • Un kit cu produsele aniversare Oriflame:
      • 2 x apa de parfum My Destiny
      • 2 x mascara 5-in-1 The ONE WonderLash Bold
      • 2 x trusa de farduri de pleoape The ONE Bold
  • Premii acordate prin jurizare – juriu format din reprezentanti Oriflame si reprezentanti ai revistei partenere Unica
    • Locul 1O excursie la Stockholm pentru mama & fiica, plus 1000 euro pentru cumparaturi! In plus, cuplul castigator mama si fiica va aparea pe coperta revistei partenere si intr-un editorial in aceeasi revista!
    • Locul 2 – weekend break la SPA pentru mama & fiica.
    • Locul 3 – voucher in valoare de 500 euro pentru cumparaturi.
    • Premiu popularitate – Un kit cu produsele aniversare Oriflame:
      • 2 x Tender Care Gold
      • 2 x parfumuri Volare Gold
      • 2 x perle Giordani Gold cu particule de aur veritabil

Castigatorii saptamanii vor fi alesi prin tragere la sorti electronica in fiecare zi de marti din povestile inscrise in saptamana anterioara. Premiile saptamanale se acorda numai in perioada de inscriere a povestilor (14 februarie 2017 – 27 martie 2017). Datele extragerilor la sorti sunt: 21.02.2017, 28.02.2017, 07.03.2017, 14.03.2017, 21.03.2017, 28.03.2017. La tragerile la sorti saptamanale sunt luate in calcul doar inscrierile survenite in saptamana promotionala anterioara tragerii la sorti. Lista castigatorilor va fi afisata pe site in maximum 15 zile lucratoare de la data validarii acestora.

Premiile finale se vor acorda in functie de etapa de concurs in care se afla cele 10 cupluri finaliste mama si fiica.  Pe data de 10 aprilie 2017 vor fi anuntate cele 10 cupluri ce castiga titlului de cuplu finalist si garantat premiului constand intr-o sedinta foto si o aparitie in paginile revistei Unica prin vot (25 %) si juriu format din reprezentanti ai Organizatorului (75%). Vor fi de asemnea desemnate prin aceeasi metoda (vot + jurizare) si 10 rezerve.

La evenimentul final Mama si Fiica din mai/ iunie 2017, juriul format din reprezentantii Oriflame și ai trustului partener (Ringier) va declara cele 4 cupluri castigatoare (Locul 1, Locul 2, Locul 3, Premiu Popularitate).