Acest concurs a expirat în data de 2017-08-02. Vezi concursurile active aici.
Ti-ai facut bagajele? Disneyland te asteapta! Poti castiga o excursie la Disneyland Paris alaturi de familia ta

Maxitoys organizeaza in perioada 15 mai 2017 - 01 august 2017, concursul cu tema "Castiga o excursie la Disneyland Paris alaturi de familia ta".

La concurs vor participa automat toate achizitiile (bonurile fiscale) cu valoare mai mare de 100 ron (valoare cu TVA inclus), efectuate in perioada 15 mai 2017 - 01 august 2017.

Participantii trebuie obligatoriu sa fie posesorii unui card de fidelitate, emis de magazinele Maxitoys.  Participantii trebuie ca obligatoriu, la achizitionare, sa prezinte consilierului din magazin, cardul de fidelitate spre scanare.

Cardul de fidelitate poate fi solicitat de orice cumparator, acesta fiind oferit gratuit in magazin in urma solicităarii. Cei care au deja card de fidelitate trebuie sa faca achizitia de 100 ron in perioada de valabilitate a concursului.

Premiul acordat consta intr-o excursie la Disneyland Paris, cu urmatorul pachet de beneficii:

  • 4 bilete de avion dus - intors Bucuresti – Paris
  • 4 bilete tren dus - întors aeroport Paris – Disneyland
  • 4 bilete intrare Disneyland (2 adulti si 2 copii) cazare in hotel aflat in vecinatatea Disneyland

Perioada excursiei 4 – 7 septembrie 2017 (4 zile).

Castigatorul va fi desemnat in data de 4 august 2017, prin tragere la sorti la sediul SC Nicoro Trading SRL. Tragerea la sorti se va efectua prin intermediul site-ului www.random.org. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Nicoro.ro si va fi contactat telefonic si prin SMS. Daca in termen de 5 zile, castigatorul nu va putea fi contactat sau acesta nu va contacta organizatorul, atunci se va alege un altul, iar ciclul se va repeta pana la validarea unui castigator.