Acest concurs a expirat în data de 2017-09-24. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim invingatorii cu premii pe masura! Iata cum poti deveni si tu un invingator!

Te invităm pe 22 - 23 septembrie la oricare din dealerii Opel, pentru un drive test cu noul Opel Insignia și Crossland X - cele mai premiate modele din clasa lor la testele auto comparative din Europa!

Sărbătorim învingătorii cu premii pe măsură! Iată cum poți deveni și tu un învingător:

  • Vino pe 22 sau 23 septembrie într-unul din showroom-urile Opel din țară.
  • Efectuează un drive test cu noul Insignia sau Crossland X și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 26 drive teste de weekend cu unul din cele 2 modele.
  • Încheie un contract de achiziție pentru un Opel Insignia sau Crossland X și poți câștiga o excursie de vis pentru 2 persoane în Mauritius.

Noul Opel Insignia:

Inovațiile tehnologice, designul de succes, conectivitatea de excepție, un nivel ridicat de confort și infotainment sunt doar câteva dintre caracteristicile care au cucerit publicul de specialitate: modelul a fost desemnat câștigător deja în 8 teste auto comparative* derulate de publicații auto din cinci țări europene.

Crossland X:

Agil și compact, deosebit de spațios și versatil, cu aspect modern de SUV, Crossland X are dotările de siguranță necesare călătoriilor fără griji împreună cu familia ta.

Cel mai nou model Opel și-a învins concurența, repurtând victorii după victorii la primele teste comparative efectuate de jurnaliștii de specialitate ai celor mai prestigioase reviste auto din Europa.