Acest concurs a expirat în data de 2017-11-27. Vezi concursurile active aici.
Ai un blog? Nu rata sansa sa castigi o excursie de 1.000 EUR daca ne povestesti cea mai frumoasa experienta culinara pe care ai avut-o!

Cum ți-ar șade cu o nouă excursie în care să descoperi locuri și experiențe noi? Participă la concursul momondo în calitate de blogger sau cititor și poți câștiga unul dintre cele două premii de 1.000 EUR.

Cine ar putea susține că a avut o călătorie de milioane, în lipsa ospețelor tradiționale de la fața locului? Și fără nicio intenție de a submina importanța celorlalte elemente ale unei vacanțe reușite (departe de noi gândul acesta), să lăsăm pretențiile de dietă și să recunoaștem că mesele sunt unele dintre cele mai frumoase momente ale călătoriilor.

Plimbatul privirii de-a lungul meniurilor străine, strădania de a înțelege ingredientele într-o limbă necunoscută și de a făuri cu ochii minții farfuria finală, momentul primei furculițe când gusturi nemaiîncercate până atunci își fac de cap cu papilele gustative… momente ca acestea merită toți banii.

Cum ar fi să ajungi în Istanbul și să închizi ochii de fiecare dată când treci pe lângă o vitrină înțesată cu baclava? Sau să ajungi în Valencia, iar farfuria să nu-ți urle după o porție de paella? Sau să ai un străin invitat la masă și să plece fără să știe nimic despre mămăligă, sarmale sau mici?

Te invităm, așadar, să povestești unul dintre episoadele tale culinare cele mai de seamă, trăite într-o călătorie, punând pe foaie cu cât mai multă iscusință, întreaga experiență. Cum ți s-a înfățișat locul, tradițiile și cum te-au surprins gusturile locale.

Câștigă o excursie în valoare de 1.000 EUR.

Dacă ai un blog, scrie pe acesta povestea ta culinară dintr-una din destinațiile listate pe momondo.ro. Inspiră-i pe cititorii tăi și ai șansa să câștigi următoarea ta destinație.

Punem pentru toți bloggerii participanți o excursie oriunde vrei tu – în valoare de până la 1.000 EUR.

Știm că prețuiești și cititorii tăi, și te ajutăm să le dai un motiv să își spună și ei propriile experiențe, provoacă-i și pe ei la povești și dă-le ocazia să câștige o altă călătorie, tot în valoare de 1.000 de euro. Convinge-i să lase un răspuns la articolul publicat de tine prin care să împărtășească cea mai de soi experiență culinară și la rândul lor au șansa de a câștiga o excursie de 1.000 EUR.

Perioada de redactare a articolelor

Articolele trebuie redactate începând cu 1 noiembrie – până în 26 noiembrie, și te sfătuim să ne împărtășești experiența ta cât mai repede, pentru ca și cititorii tăi să aibe timp pentru a scrie poveștile și a participa la concurs!

Înscrierea articolelor în concurs

După ce ai redactat articolul pe subiectul propus, nu te sfiii și dă-i un share pe Facebook și ai grijă să etichetezi @momondo pe Facebook sau @momondo_romania pe Instagram și să adaugi hashtagurile #staycurious și #experienteculinare

Te încurajăm să ne trimiți articolul tău și pe adresa de email concurs@momondo.ro, dacă ai nevoie de o confirmare că l-am remarcat.

Așteptăm comentariile cititorilor pe bloguri până la sfârșitul lunii noiembrie

Împinge-i de la spate pe cititori și grăbește-i să trimită comentariile între 1 și 30 noiembrie. Nu-i nevoie să ne trimiți și comentariile lor pe email, le vom verifica din scoarță-n scoarță după încheierea perioadei mai sus menționate.

Desemnarea câștigătorilor pentru cele două premii de 1.000 EUR

Câștigătorii vor fi contactați nu mai târziu de 10 decembrie 2017 și după validarea câștigătorilor aceștia vor fi afișați pe această pagină.

Ce ai de făcut?

Participă ca blogger

  • Scrie un articol pe subiectul propus
  • Menționează în cadrul articolului destinația de pe momondo despre care povestești, invitând cititorii să realizeze o căutare pe momondo spre această destinație. Exemplu: Paella, în Valencia: https://www.momondo.ro/zboruri/valencia
  • Distribuie articolul pe Facebook cu hashtagul #experienteculinare. Tăguiește pagina de Facebook momondo sau trimite linkul articolului pe concurs@momondo.ro pentru a te asigura că înscrierea ta ajunge la noi.
  • Invită cititorii să ia parte la discuție, povestind despre propria lor experiență culinară. Astfel, și aceștia pot câștiga un premiu de 1.000 EUR.

Dacă ești cititor de bloguri poți și tu participa!

  • Urmărește ca bloggerul tău favorit să participe la competiție
  • O dată ce bloggerul tău favorit participă la competiție cu articolul său, lasă un comentariu pe blogul acestuia cu experiența ta culinară din destinația favorită
  • Menționează destinația ta favorită culinară de pe momondo.ro
  • Noi vom lua în calcul toate comentariile de pe blogurile participante, așadar nu trebuie să ne scrii