Acest concurs a expirat în data de 2017-08-02. Vezi concursurile active aici.
De peste 60 ani Liebherr s-a specializat in producerea de frigidere si congelatoare inovatoare, de calitate inalta.

De peste 60 ani Liebherr s-a specializat în producerea de frigidere și congelatoare inovatoare, de calitate înaltă. Liebherr se axează pe producerea de aparate frigorifice inovatoare , cu un design elegant înca de la stadiile inițiale de proiectare a aparatului, și continuând cu dezvoltarea, producerea propriu-zisă și marketing-ul. 

Dezvoltă în permanență soluții noi, folosind tehnologii de producție moderne pentru a asigura o prospețime îndelungată a alimentelor dumneavoastra.

În premieră pentru cititorii noștri și pentru cei care doresc să se aboneze la newsletter-ul Liebherr pentru a ne urmări blogul și pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniul refrigerării, lansăm concursul “Câștigă ultima piesă dintr-o ediție limitată”

Premiul oferit în cadrul campaniei este o combină frigorifică Liebherr Ctb 3825, A+++, ultima piesă dintr-o colecție limitată. Valoarea premiului este de 4.085 lei cu T.V.A. inclus.

Această combină este stilata, dar și tradițională, fiind replica perfectă a unei cabine telefonice roșii. Acest model de combină a fost popunerea câștigătoare în concursul Liebherr Design your Fridge, primind cele mai multe voturi din mediul online. La deschiderea standului oficial al Liebherr-Hausgeräte GmbH de la IFA Berlin 2015, Günther Sproll, șeful de Marketing Liebherr, a prezentat câștigătoarea concursului cu premiul ei: propriul ei frigider personalizat conform designului ”frigider cabină telefonică”.

Această combină are următoarele caracteristici:

  • design extraordinar
  • Volum: 312 litri
  • Clasă energetică: A+++
  • Dezghețare automată frigider
  • Congelator SmartFrost
  • Sistem VarioSpace
  • Super răcire. super congelare

Plus multe alte dotări ce fac această combină o adevărată vedetă în orice bucătărie.