Acest concurs a expirat în data de 2017-11-26. Vezi concursurile active aici.
Calatoreste catre 5 destinatii din toata lumea!

Campania "Calatoreste catre 5 destinatii din toata lumea" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 27 august 2018 (orele 08:00:00) – 25 noiembrie 2018 (orele 23:59:59).

La campanie participa urmatoarele sortimente / pachete de tigarete marca Winston, din portofoliul JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL, comercializate pe teritoriul Romaniei:

  • Winston Base – urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue, Winston Silver, Winston Classic 100's, Winston Blue 100's
  • Winston Super Line – urmatoarele sortimente: Winston Super Line Blue, Winston Super Line Silver, Winston Super Line Green
  • Winston XS – urmatoarele sortimente: Winston Plus Red, Winston Plus XSpression, Winston XSpression Duo, Winston Nova 100’s, Winston Nova XSpression

La campanie participa numai pachetele Winston cu avertismentele de sanatate conform legislatiei in vigoare, din sortimentele mentionate mai sus, care vor avea tiparit pe interiorul capacului pachetului un cod alfanumeric de 9 caractere. Nu participa la aceasta Campanie pachetele de tigarete Winston care nu prezinta caracteristicile mentionate mai sus.

Participantii pot sa inregistreze in promotie codurile unice promotionale obtinute prin achizitionarea unui pachet de produs promotional participant la promotie prin intermediul Website-ului www.yourfreedom.ro, dupa accesarea contului creat anterior sau prin crearea unui cont in platforma My Pass.

Minutele de libertate reprezinta “moneda” campaniei "Calatoreste catre 5 destinatii din toata lumea", din perioada 27 august 2018 – 25 noiembrie 2018. Participantii vor putea colecta minute de libertate pe baza activitatii lor in cadrul campaniei. Minutele de libertate vor putea fi folosite ulterior de catre participanti pentru a avea sansa de castig pentru tragerea la sorti finala prin care se va desemna castigatorul Marelui Premiu. Minutele de libertate vor putea fi colectate de catre un participant prin introducerea de coduri unice de participare valide (coduri din pachet / coduri cadou / coduri bonus) in campanie, pe website-ul campaniei. Pentru fiecare cod introdus in Campanie, un participant va acumula 5 minute de libertate.

Prin inregistrarea in campanie a unui cod din pachet / cod bonus / cod cadou unic, care este valid, participantul poate castiga unul dintre Premiile instant ale campaniei si colecteaza 5 Minute de libertate / fiecare cod inregistrat.

Saptamanal se vor acorda 3 premii (cate 1 premiu saptamanal aferent fiecarei Categorii de continut editorial).

Categoriile de continut editorial sunt:

  • Categoria Lipa Lipa
  • Categoria Tuk Tuk
  • Categoria Backpackyourlife

In fiecare dintre aceste categorii de continut editorial vor exista cele doua tipologii de articole, in functie de data la care acestea au fost afisate pe website, respectiv: Articolele saptamanale si Articolele afisate pe website anterior saptamanii in curs.

Pentru a intra intr-o tragere la sorti pentru unul dintre cele 3 premii saptamanale (intr-o saptamana vor fi 3 trageri la sorti, mai exact in fiecare saptamana va avea loc cate 1 tragere la sorti aferenta fiecarei categorii de continut editorial), participantul trebuie sa aiba un cod unic de participare valid introdus in Campanie si sa citeasca si sa acorde un punctaj de la 1 la 5 stele unuia dintre cele 2 articole alocate unei Categorii de continut editorial, ale saptamanii in curs, si nu trebuie sa fie castigator al unui premiu saptaman de acelasi tip. Participantul va intra astfel in tragerea la sorti pentru premiul saptamanal alocat Categoriei de continut editorial din care face parte articolul citit si pentru care a fost acordat punctajul. Participantul poate citi si nota cele 2 articole saptamanale dintr-o Categorie de continut editorial dar va primi o singura sansa in tragerea la sorti a premiului saptamanal asociat acestei Categorii. In total, un participant poate avea 3 sanse la la tragerile saptamanale la sorti, cate o sansa pentru fiecare extragere saptamanala. Un cod unic de participare valid poate fi asociat unui articol saptamanal citit (care a primit punctaj) o singura data pe Campanie. Astfel, pentru dobandirea unei sanse intr-o extragere saptamanala este necesar un cod unic de participare diferit de fiecare data cand se citeste / se acorda punctaj unui articol saptamanal.

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru Marele Premiu, participantul trebuie sa aiba minim 20 coduri unice de participare valide (adica sa acumuleze minim 100 de minute de libertate) introduse in Campanie, pe Website, in perioada 27 august 2018 – 25 noiembrie 2018, si trebuie sa aiba minim 1 interactiune finalizata pe website, interactiune ce consta in citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 unui articol de pe website. Fiecare 100 de minute de libertate acumulate prin introducere a 20 coduri unice de participare valide introduse in Campanie si finalizarea unei interactiuni pe website (citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 unui articol de pe website) reprezinta o sansa de castig pentru Marele Premiu acordat prin tragerea la sorti finala.

In cadrul campaniei se vor acorda 204.652 de premii, in valoare totala minima estimata de 3.454.749,26 lei (TVA inclus), dupa cum urmeaza:

  • Premii instant acordate la introducerea codurilor unice de participare valide pe website, conform unor momente castigatoare prestabilite:
    • 100.000 premii instant, constand in pachete de produse participante, la alegere dintre sortimentele Winston Nova 100’s, Winston Plus Red, Winston Nova Xspression, in limita stocului disponibil. 
    • 100.000 premii instant, constand in brichete Winston, in limita stocului disponibil. 
    • 2.412 premii instant, constand in vouchere de carburant Lukoil in valoare de 50 lei (TVA inclus) fiecare, valabil exclusiv in statiile Lukoil, in limita stocului disponibil.
    • 1.815 premii instant, constand in vouchere de carburant OMV in valoare de 50 lei (TVA inclus) fiecare, valabil exclusiv in statiile OMV, in limita stocului disponibil.
    • 385 premii instant, constand in vouchere de carburant Rompetrol in valoare de 50 lei (TVA inclus) fiecare, valabil exclusiv in statiile Rompetrol, in limita stocului disponibil.
  • Premii acordate prin trageri la sorti saptamanale - pe website-ul campaniei vor exista 3 categorii de continut editorial in care vor fi postate articole saptamane: Categoria Lipa Lipa, Categoria Tuk Tuk, Categoria Backpackyourlife. Premiile saptamanele vor fi acordate, in urma finalizarii interactiunilor pe website, ce constau in citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 stele articolelor de pe website, prin trageri la sorti.
    • Tipuri de premii saptamanale sunt:
      • Telefon Samsung Galaxy S9
      • Laptop Gaming
      • Aparat foto DSLR
      • Voucher city break Europa
      • Card cadou Emag
      • Voucher Himalaya
      • Scuter Piaggio Liberty
      • Boxa portabila

 

  • Marele Premiu acordat prin tragerea la sorti finala:
    • o calatorie catre 5 destinatii din toata lumea, pentru 2 persoane

Premiile acordate prin tragerile la sorti saptamanale pot fi castigate NUMAI prin participarea (finalizarea unei interactiuni pe website ce consta in citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 unui articol saptamanal) pe Website. Pentru a putea acorda punctaj de la 1 la 5 stele articolelor de pe website, participantul trebuie sa introduca in Campanie, un cod unic de participare valid (cod din pachet, cod cadou sau cod bonus) ori de cate ori doreste sa acorde punctaj articolelor de pe website.

Sansele pentru Marele Premiu pot fi dobandite prin inregistrarea de coduri in Campanie pe Website si prin finalizarea unei interactiuni pe website ce consta in citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 unui articol de pe website. O sansa pentru Marele Premiu se acorda prin inregistrarea a minim 20 coduri in Campanie si finalizarea a minim 1 interactiune pe website, ce consta in citirea si acordarea unui punctaj de la 1 la 5 unui articol de pe website.

Organizatorul Campaniei "Calatoreste catre 5 destinatii din toata lumea", din perioada 27 august 2018 – 25 noiembrie 2018 este JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet. La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, fumatoare, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii Campaniei, cu cetatenie romana si cu domiciliul stabil in Romania, cu exceptia angajatilor, administratorilor si asociatilor Organizatorului si ai societatilor din grupul JT International Romania.