Acest concurs a expirat în data de 2018-01-01. Vezi concursurile active aici.
Daca spargi, poti sa repari! Incarca bonul fiscal si castiga 100 de Euro!

Campania "Daca spargi, poti sa repari!" va incepe in data de 01 mai 2017 si se va incheia la data de 31 decembrie 2017.

La aceasta campanie participa produsele marca Loctite si anume produsele Loctite Super Attak Universal 3g, Loctite Super Attak PowerFlex Gel 3g, Loctite Super Bond Universal 3g, Loctite Super Bond PowerFlex Gel 2g.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin unul dintre produsele participante si sa inscrie numarul bonului fiscal in campanie intre 01 mai 2017 si 31 decembrie 2017, inregistrand numarul bonului fiscal prin accesarea site-ului www.loctite-superglue.ro si completarea unui formular de inscriere.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 8 x 100 Euro
  • 1.225 x Pusculita

Premiile sunt distribuite in asa fel incat fiecare luna a campaniei sa contina un numar egal de premii zilnice constand in pusculite precum si un premiu lunar constand in suma de 100 de euro. Premiile mici se acorda instant, 5 premii pe zi, conform unor momente norocoase stabilite in sistem, aceste momemnte fiind diferite de la o zi la alta si nu pot fi facute publice. Premiile in bani se ofera 1 pe luna, prin tragere la sorti, paticipand toti participantii inscrisi pana la cel moment.