Acest concurs a expirat în data de 2018-12-06. Vezi concursurile active aici.
Este 2018 – anul centenarului. Sunt multe feluri in care am putea sarbatori aceasta ocazie istorica unica.

Asa ca Mega Image lanseaza Generatia Mega – initiativa pe termen lung care doreste sa inspire si sa sustina viitorul. Incepand de azi. Si de la copiii de azi. Misiunea magazinului Mega Image este ambitioasa - ca sa avem o generatie sanatoasa peste 100 de ani, intelegem ca trebuie sa ii ajutam incepand de azi sa manance sanatos si sa duca un stil de viata sustenabil.

Ce trebuie sa faci:

Pentru asta, in perioada 8 noiembrie – 5 decembrie, redirectioneaza 1% din bonurile tale de peste 30 de lei si, in plus, inca 1% din valoarea produselor participante la campanie. 

Fiecare bon e o contributie la viitor – mai mult decat o promisiune, este o sustinere concreta pentru generatiile care ne vor reprezenta la serbarea centenarului urmator. 

Pentru ca investiti impreuna in Generatia Mega, iti multumeste surprinzandu-te cu premii direct la casa de marcat. 

Asa ca, de fiecare data cand cumperi de cel putin 30 de lei, poti castiga instant unul dintre cele 1.500 de cosuri cu produse Mega Image.

Ce poti sa castigi:

  • 1.500 de cosuri cu produse din magazinele Mega Image

Campania publicitara "1 Milion de Euro pentru Generatia Mega" se va desfasura in perioada 08 noiembrie – 05 decembrie 2018.

Sursa concurs: www.mega-image.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.