Acest concurs a expirat în data de 2017-09-14. Vezi concursurile active aici.
Începe școala cu Unilever! Caiete, penar, creioane, creioane colorate, stilou, acuarele, poate si niste plastilina.

Începe școala cu Unilever!

Caiete, penar, creioane, creioane colorate, stilou, acuarele, poate și niște plastilină. Uite cum era să uităm de ghiozdan! Primul clopoțel anunță multă treabă pentru orice părinte.

Începe școala alături de Unilever: adaugă voie bună pregătirilor și asigură-te că cel mic începe noul an perfect echipat!

Cumpără în perioada 31 August – 03 Septembrie 2017 din magazinele Carrefour Hypermarket, oricare două produse din brandurile participante: Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Savo, Dove, Dove Men+Care, Dove Baby, Rexona sau Clear, în valoare cumulată de minim 19 lei, pe același bon fiscal și poți câștiga instant un caiet A5 dictando/matematică sau o pastă de dinți Signal Kids 50ml, iar pentru achiziția a două produse din brandurile participante, în valoare de minim 40 lei, poți câștiga instant un penar pentru rechizite.

Mai mult de atât, completează câmpurile obligatorii împreună cu bonul fiscal in formularul de concurs și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 32 de ghiozdane echipate pentru școală.

Durată campani este 31 August – 13 Septembrie 2017.

Poți câștiga instant peste 3.500 caiete, 1.100 paste de dinți Signal, 500 de penare și 32 de ghiozdane echipate complet pentru școală.