Acest concurs a expirat în data de 2018-02-01. Vezi concursurile active aici.
Colectioneaza cele 50 de emoji si castigi garantat un Hoverboard!

Campania “Da start distractiei cu Emoji Halloween!” se va desfăşura incepand cu 20 septembrie 2017 şi încetează la data de 31 ianuarie 2018 sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul.

La aceasta campanie vor participa urmatoarele produse marcate cu banda promotionala "Da start distractiei cu Emoji Halloween!".

Produsele participante marcate cu banda promotionala „Da start distractiei cu Emoji Halloween!” contin o jucatie abtibild cu Emoji Halloween. Emoji Halloween este marca inregistrata a Emoji Company GmbH. Licenta Universal Music Spain. Toate drepturile rezervate. Emoji © 2017 Universal Music Spain.

Avertisment! Jucăria abțibild contine piese de dimensiuni mici ce pot fi înghițite sau inhalate. În caz de înghițire, inhalare a se contacta de urgenta medicul. Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Se recomandă supravegherea unui adult. A se citi cu atenție si păstra ambalajul produsului alimentar pentru reclamații ulterioare. 

Din stocul de produse participante marcate cu banda promotionala „Da start distractiei cu Emoji Halloween!” existente pe piata, rata de insertie a produselor participante cu jucarie abtibild este de 70% (adica 7 din 10 ambalaje contin jucaria abtibild), cu exceptia situatiei in care a avut loc o eroare in timpul procesului automat de insertie.

Jucariile abtibild se gasesc sub 50 de modele diferite, existand un numar egal de abtibilduri pentru fiecare model. 

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie:

  • sa caute in ambalajul produselor participante marcate cu banda promotionala „Da start distractiei cu Emoji Halloween!”, toate cele 50 de modele diferite de jucarii abtibild cu Emoji Halloween.
  • sa caute si sa solicite unul dintre cele 350.000 de cataloage promotionale, sub forma de poster (disponibile in magazinele unde se comercializeaza produsele Star participante la campanie), in limita stocului disponibil. Cataloagele promotionale vor fi oferite participantilor de catre organizator cu titlu gratuit.
  • sa colectioneze toate cele 50 de modele diferite de jucarii abtibild cu Emoji Halloween, numerotate pe spate de la 1 la 50 si sa le lipeasca in catalogul promotional, sub forma de poster. 
  • sa completeze in mod complet si corect datele personale (Nume, Prenume, Adresa, Numar de Telefon) in spatiile special destinate de pe spatele catalogului promotional. In cazul participantului minor care a implinit varsta de 14 ani la data inceperii campaniei, parintii/tutorii acestuia vor declara, in scris, sub spatiile special destinate completarii datelor personale ale minorului, ca isi exprima acordul cu privire la participarea la campanie a minorului cu varsta de 14 ani impliniti la data inceperii campaniei, completand numele, prenumele si semnatura lor.
  • sa trimita catalogul promotional completat integral cu cele 50 de modele diferite de abtibilduri la adresa Agentiei: SC VOXLINE COMMUNICATION SRL, Bucuresti, Oficiul Postal nr. 15, Casuta Postala nr. 15, Romania. In cazul in care participantul trimite Agentiei, spre validare, un catalog promotional incomplet sau completat in mod eronat, cu nerespectarea numerelor inscrise pe spatele modelelor de jucarii abtibild, acel catalog promotional nu va fi luat in considerare in vederea validarii si a atribuirii premiilor.

Participantul poate opta pentru trimiterea catalogului completat, prin colet postal, in vederea returnarii sumei platite pentru expedierea catalogului. In acest caz, participantul va urma instructiunile personalului de la oficiul postal de care apartine, urmand a completa un aviz de expeditie si un cupon de mandat postal pentru a i se returna suma platita la expedierea catalogului. Organizatorul va rambursa cheltuielile de expeditie aferente expedierii unui catalog cu valoare declarata de maxim 20 RON.

In cazul in care un participant trimite organizatorului mai multe cataloage promotionale completate in conformitate cu prevederile prezentei sectiuni, in scopul prezentei campanii, organizatorul va lua in considerare, spre validare, primul catalog trimis de catre participant, in ordine cronologica. Fiecare participant poate castiga un singur premiu in cadrul prezentei campanii.

Persoanele ale caror cataloage promotionale completate in conformitate cu prevederile din Regulament Oficial sunt validate de catre organizator ca fiind castigatoare vor primi, in perioada 20 septembrie 2017 – 28 februarie 2018 un Scooter Electric Smart Ride 6F, 6.5", Yellow Graffiti

Premiile vor fi acordate oricarei persoane care indeplineste conditiile de validitate, in perioada 20 septembrie 2017 – 31 ianuarie 2018.  O persoana poate castiga o singura data de-a lungul campaniei.

Odata cu trimiterea premiului Organizatorul va restitui castigatorului catalogul completat cu cele 50 de modele diferite de abtibilduri cu Emoji Halloween marcat cu stampila si semnatura Agentiei.

In cazul in care catalogul promotional trimis de consumator se deterioreaza in drumul catre Organizator, Organizatorul va restitui participantului un al doilea catalog completat integral marcat cu stampila si semnatura Agentiei.

Numele castigatorilor validati vor fi afisate pe www.lumeastar.ro.