Acest concurs a expirat în data de 2017-05-01. Vezi concursurile active aici.
Am pre-gatit legumele la aburi pentru tine prin metoda unica Vapeur, ca sa-si pastreze gustul si culoarea. Iti ia doar 3 min sa le gatesti asa cum iti plac tie.

Campania “Câștigi la fix cu Bonduelle Vapeur Mix“ este organizată și se desfășoară în România, în perioada 15 martie - 30 aprilie 2017, numai în locațiile participante de tip Traditional Trade (Magazine Tradiționale).

La această Campanie Promoțională participă toate produsele marca Bonduelle, respectiv produse congelate și produse la conservă, comercializate în magazinele participante.

Participanții trebuie să achiziționeze 3 „Produse participante”, dintre care cel puțin un produs din gama amestec de legume Bonduelle Vapeur. Consumatorii care achiziționează „Produsele participante”, in perioada campaniei 15 martie – 30 aprilie, se pot adresa casierilor și vor primi la casele de marcat un talon răzuibil.

Bonul fiscal trebuie să fie emis în Perioada Campaniei, să ateste achiziționarea de Produse participante conform Regulamentului Oficial şi să nu aibă înscrisă nicio menţiune legată de acordarea anterioară, pe baza sa, a vreunui talon răzuibil în cadrul acestei Campanii.

Participantul răzuiește talonul și descoperă premiul câștigat. Premiul înscris pe talonul răzuibil se va ridica pe loc de la casa de marcat din magazin.

Casierul va trasa un „x” pe fiecare bon fiscal în baza căruia au fost deja acordate premiile, pentru a împiedica utilizarea de mai multe ori a aceluiași bon. În acest sens, la fiecare achiziție de 3 produse Bonduelle – „Produse Participante”, dintre care cel puțin un amestec de legume Bonduelle Vapeur, se va acorda câte un talon răzuibil.

În situația în care pe același bon fiscal se regăsec „Produse Participante” în multiplu de 3, dintre care cel puțin câte unul din gama amestec 3 de legume Bonduelle Vapeur (6 „Produse Participante”, dintre care cel puțin 2 din gama amestec de legume Bonduelle Vapeur, 9 „Produse Participante, dintre care cel puțin 3 produse din gama amestec de legume Bonduelle Vapeur etc.), participantul are dreptul să primească numărul aferent de taloane răzuibile, câte un talon pentru fiecare 3 „Produse Participante” înscrise pe bonul fiscal.

Participantul nu poate schimba premiul inscripționat pe talon cu un altul şi nici nu poate returna premiul după dobândirea acestuia.

Câştigătorii pot solicita acordarea premiilor doar în cadrul intervalului de desfăşurare a Campaniei, respectiv , de Luni până Duminică în concordanță cu orarul magazinelor participante.

In perioada Campaniei se va acorda in total 13.700 de premii, din care 6.600 de mascote de plus si 7.100 carti pentru copii.

Premiile sunt:

  • Mascotă de pluș în formă de broccoli
  • Mascotă de pluș în formă de mazăre
  • Mascotă de pluș în formă de porumb
  • Mascotă de pluș în formă de morcov
  • Carte pentru copii „Aventurierii de grădină” 

Premiile vor fi acordate celor care îndeplinesc condițiile de atribuire, pe loc, la casele de marcat, în limita stocului disponibil.

Câștigătorii nu au posibilitatea și nici dreptul de a cere modificarea parametrilor premiilor. Câștigătorii promoției sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite și nu pot ceda drepturile asupra premiilor câștigate unor alte persoane.