Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Doar tu stii cat de mult ai asteptat concediul de anul asta. Noi stim insa ca nimic nu l-ar strica mai repede decat un drum lung intr-o masina defecta.

Doar tu stii cat de mult ai asteptat concediul de anul asta.

Noi stim insa ca nimic nu l-ar strica mai repede decat un drum lung intr-o masina defecta. 

Epiesa.ro iti ofera piesele auto si consultanta de care ai nevoie ca sa iti pregatesti masina pentru calatorie. Lasa stresul acasa si ia-i doar pe cei dragi cu tine!

Ce-ti mai ramane de facut? Bagajul!

Campania este organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei si consta intr-un concurs organizat in perioada 01 iunie 2017 - 30 iulie 2017.

Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse prin intermediul magazinului online epiesa.ro a caror valoare este de minim 500 lei, inscrierea in campanie realizandu-se automat in baza datelor furnizate in cadrul operatiunilor de achizitie online.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • Categoria I: 3 premii constand in cate un sejur la pensiunea "Casa din Padure" situat in Comuna Runcu, judetul Gorj, fiecare sejur incluzand 4 nopti de cazare pentru 2 persoane in regim all inclusive, cu acces la piscina si la terenul de tenis.
  • Categoria II: 60 premii constand in cate 6 vouchere (tichete de carburant), fiecare voucher in valoare de 50 lei cu TVA inclus, utilizabile in benzinariile din reteaua Petrom si OMV in valoare cumulata de 300 lei