Acest concurs a expirat în data de 2018-03-30. Vezi concursurile active aici.
Incepe misiunea: Wonder Wishlist. Citeste mai jos regulile jocului si lasa-ne sa te rasfatam cum se cuvine.

Welcome, WonderWoman.

Stim ca esti un supererou sub acoperire. Iti lipseste doar costumatia, in rest le ai pe toate. Rabdare cu copiii, team-spirit la munca, energie la sala, inspiratie in bucatarie. In luna martie, noi iti aratam aprecierea noastra punand la bataie 3 Wonder Wishlist-uri in valoare de 600 lei fiecare.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?

  1. Completeaza campul de concurs cu adresa ta de e-mail si aboneaza-te la newsletterul BestValue. Nu uita sa iti confirmi abonarea, accesand linkul din e-mailul trimis de noi, pentru ca inscrierea ta in concurs sa fie validata.
  2. Concursul se adreseaza doar super-eroinelor care calatoresc. Asadar, in pasul 2, trebuie sa adaugi un bilet de avion cu data decolarii ulterioara datei curente. Dupa verificarea si validarea lui, vei primi un e-mail de confirmare!
  3. Adauga-ti in wishlist produsele Duty Free preferate, in valoare de maximum 600 lei. Daca biletul de avion trimis este validat, atunci misiunea ta este indeplinita. Extragerea celor 3 castigatoare va avea loc pe 29 martie.

Despre BestValue

BestValue este destinatia de shopping dedicata exclusiv calatorilor, un spatiu conceput sa te rasfete cu branduri de renume international si o experienta memorabila de shopping, inainte si dupa fiecare calatorie cu avionul.

Daca nu ai un cont, poti face unul aici.