Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Cautatorii de camari aduc in magazine bunatati din camara ta. Cea mai gustoasa descoperire va ajunge in magazinele Lidl si va fi premiat cu 10.000 Euro!

Campania "Cautatorii de camari" este organizata si se desfasoara in perioada 01.03.2017 – 30.06.2017.

Participantul se poate inscrie in campanie pe pagina www.surprize.lidl.ro/camaranoastra prin parcurgerea urmatorilor pasi:

  • completarea datelor: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, oras;
  • incarcarea unei poze a produsului din camara personala pe care doreste să-l înscrie în campanie;
  • detalierea rețetei produsului înscris (ingredientele, modul de prepare etc.);
  • bifează mențiunea “Declar pe propria răspundere că rețeta îmi aparține și nu a fost copiată de pe un site/blog/alte surse”;
  • bifează mențiunea “Sunt de acord cu termenii și condițiile Campaniei”;
  • optional, participantul poate sa incarce si o poza cu camara personala;

Un participant se poate inscrie de mai multe ori cu produse si retete diferite, insa nu poate castiga decat un singur premiu lunar si Marele premiu in cadrul campaniei.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatorele premii:

  • 12 Premii lunare, fiecare constand in 23 de vouchere de cumparaturi valabile in magazinele Lidl in valoare unitara de 100 Lei
  • Marele Premiu, constand in suma de 45.000 Lei

Stabilirea castigatorilor premiilor are loc prin jurizare. Semifinalistii (Userii inscrisi castigatori ai premiilor lunare) vor fi desemnati dupa incheierea fiecarei luni de Campanie (ex. 1: la data de 01.04.2017 vor fi desemnati
castigatorii din randul Participantilor inscrisi in perioada 01.03.2017 – 31.03.2017; ex 2: la data de 02.05.2017 vor fi desemnati castigatorii din randul Participantilor inscrisi in perioada 01.03.2017 – 30.04.2017)
in baza inscrierilor realizate de la inceputul Campaniei si pana in ziua anterioara desemnarii Castigatorilor, cu respectarea criteriilor de jurizare. Lista finala a castigatorilor va fi facuta publica la sfarsitul campaniei prin publicarea pe site-ul surprize.lidl.ro conform articolului

Finalistul (castigatorul Marelui Premiu) va fi desemnat prin jurizare din randul tuturor semifinalistilor care au acceptat vizita celor 2 ambasadori (Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits), cu respectarea criteriilor de jurizare, cat si cu luarea in considerare a rezultatelor degustarii produsului inscris cu ocazia vizitei celor doi ambasadori.

Jurizarea se va face conform urmatoarele criterii:

  1. Tipul de reteta – retetele preparatelor inscrise de participanti trebuie sa fie in stil traditional romanesc. Sunt incluse preparatele inspirate din bucataria internationala.
  2. Ingredientele – toate ingredientele trebuie sa fie naturale si sa poata fi procurate de pe teritoriul Romaniei.
  3. Productia – productia retetei trebuie sa poata fi realizata pe teritoriul Romaniei si sa se poata supuna normelor si standardelor impuse de legislatia in vigoare, precum si normelor interne ale Organizatorului, privind siguranta alimentara.
  4. Originalitatea
  5. Autenticitatea

Participantii care au fost desemnati castigatori ai premiilor lunare vor fi contactati  telefonic de catre Agentie pentru a li se comunica procedura de validare si pentru a stabili, de comun acord, vizita ambasadorilor - Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits cu scopul vizionarii camarii Semifinalistilor si pentru realizarea de materiale video si fotografice ce vor putea fi publicate pe canalale de comunicare ale Organizatorului. Juriul va fi format din: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, un Reprezentant al Organizatorului.