Acest concurs a expirat în data de 2018-04-30. Vezi concursurile active aici.
Saptamana somnului: Descopera reducerile de pana la -60% pe care ti le-am pregatit!

Concursul „Castiga 10.000 Euro cu Dormeo” este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 5 martie – 29 aprilie 2018.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Dormeo cu valoare de minimum 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate in formular sau trimit SMS la numarul de telefon 1762 cu urmatoarele date: Dormeo, Nume si prenume, Numar bon fiscal

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minimum un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta intr-un premiu de 10.000 euro BRUT platibil in lei la cursul BNR valabil la data acordarii premiului conform cursului valutar din ziua efectuatii platii. Organizatorul va retine la sursa toate taxele si impozitele necesare conform legislatiei in vigoare.

Organizatorul va extrage premiul pe data de 8 iunie 2018. Extragerea se va face electronic.  

Castigatorul premiului va fi anuntat pe site-ul www.dormeo.ro si pagina de facebook Dormeo Romania.

Organizatorul concursului este S.C. STUDIO MODERNA SA. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.