Acest concurs a expirat în data de 2018-12-01. Vezi concursurile active aici.
Cand e Black Friday Romania 2018?

Black Friday 2018 (numit si Vinerea Neagra 2018) in Romania se organizeaza conform traditiei americane, in a patra vineri a lunii noiembrie, adica pe 23 noiembrie 2018. 

Insa avand in vedere evenimentele de anul trecut, e foarte posibil sa fie si cu o saptamana mai devreme, pe data de 16 noiembrie 2018, astfel romanii se vor bucura de doua editii de reduceri spectaculoase.

Cand incepe Black Friday 2018 la eMAG?

Cel mai mare magazin online din tara, eMAG, va deschide sezonul ofertelor pe 16 noiembrie 2018. Vezi aici ce trebuie sa stii pentru Black Friday la eMAG.

Ce magazine participa la Black Friday 2018?

Mai jos gasiti o lista ampla a magazinelor ce au anuntat ca pregatesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday:

  • BestValue.eu este singura destinatie de shopping dedicata exclusiv calatorilor. Creat sa te rasfete cu branduri de top la preturi Duty Free si o experienta unica de shopping online. Rezerva-ti un loc in VIP Lounge pana pe 14 noiembrie si bucura-te de acces prioritar cu trei ore inainte de startul oficial Black Friday. In plus, obtii automat un voucher de extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri. Rezerva loc aici!
  • Orange.ro, unul din cel mai mare operator GSM din Romania, va deschide sezonul ofertelor pe 16 noiembrie 2018. Inscrie-te cu adresa ta de mail si intri in tragerea la sorti pentru un Samsung Galaxy Note9. In plus, vei sti primul cand dam startul reducerilor. Inscrie-te aici!
  • evoMAG.ro ,  unul dintre cele mai cunoscute magazine online din tara a inceput perioada reducerilor din data de 01 noiembrie. Pentru evoMAG, Black Friday 2018 va fi intre 1 – 18 noiembrie 2018.  Vezi ofertele aici!
  • Carturesti.ro este o librarie, cu tot ce inseamna aceasta. Aici gasesti orice, de la cele mai recente traduceri la editii rare de carte, de la jocurile indragite ale copilariei la cele mai traznite jucarii, de la hartie pentru acuarela la plannere minutioase, de la portelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse asteapta sa fie alese. Site-ul carturesti va deschide sezonul ofertelor pe 16 noiembrie 2018. Inscrie-te cu adresa ta de mail si afla primul care sunt produsele cu reduceri de pana la 70%. Aboneaza-te la newsletter aici!
  • Astratex.ro  este unul dintre cele mai mari site-uri de lenjerie intima, cu mii de produse de lenjerie pentru femei, barbati si copii.- Campania de Black Friday va avea loc in perioada 8 noiembrie - 13 noiembrie, inclusiv, cu reduceri de 25% la toate categoriile de produse.  Vezi ofertele aici!
  • Notino.ro  este site-ul cele mai mici preturi pentru parfumuri si produse cosmetice. De aseemenea, pe langa parfumuri de lux, oferta de produse include si o gama larga de cosmetice de ingrijire a pielii, a parului si a danturii, cat si produse pentru machiaj, protectie solara sau cu efect de bronzare. Campania de reduceri va avea loc intre 11 noiembrie - 25 noiembrie, cu reduceri de pana la 60%.  Vezi ofertele aici!
  • Lensa.ro este cel mai mare magazin online de optica din Romania, specializat pe lentile de ochelari de soare, rame de vedere, contact si lentile colorate. In perioada 01.11 - 30.11 va organiza campania de Black Friday cu reduceri de pana la -70% la ochelari de soare, rame de vedere, ochelari de soare Polaroid si lentile colorate. Vezi ofertele aici!
  • Bestkids.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de jucarii din Romania, oferind o mare varietate de articole pentru copii - de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. Campania de Black Friday va incepe in data de 16 noiembrie 2018. Afla cu cu o seara inainte care sunt cele mai mari reduceri ale anului, completand formularul de inscriere la newsletter aici.
  • Bebebliss.ro este un magazin dedicat in principal mamicilor, viitoarelor mamici si copiilor de la 0 la 6 ani. Cu o gama vasta de produse ce cuprinde in momentul de fata peste 8000 de articole, vine in intampinarea parintilor cu tot ceea ce acestia au nevoie pentru copilasul lor inca din prima zi de viata. In perioada 16.11 - 18.11 va organiza campania de Black Friday cu reduceri de pana la -40%, inclusiv pentru produsele bestseller. Vezi ofertele aici!
  • SmartProtection.ro  este cel mai important producator de folie de protectie premium pentru: telefoane, tablete, smartwatch, laptopuri, aparate foto-video, gps-uri. Magazinul va oferi reduceri de pana la 55%.  Campania se va desfasura in perioada 16-17-18 noiembrie. Vezi ofertele aici!
  • Brasty.ro este un magazin online ce comercializează ceasuri originale, parfumuri, genți și cosmetice. Vă întămpină mărci cunoscute precum Calvin Klein, Dkny, Diesel, Versace, Hugo Boss, Davidoff, Moschino, Girogio Armani, Cerruti, Cacharel, Guess, Chanel, Paco Rabanne, Nina Ricci, Moschino, Jimmy Choo, Burberry, etc. Magazinul va oferi reduceri de pana la 80% la mii de produse. Campania se va desfasura in perioada 16 - 26 noiembrie. Vezi ofertele aici!
  • Divisima.com este magazinul online numarul 1 in Romania in domeniul extensiilor de par natural 100%. E momentul sa stralucesti! A sosit cea mai asteptata zi din an, cu reduceri fabuloase de pana la 70%. Profita de promotiile de Black Friday si bucura-te de cadouri surpriza la fiecare comanda! Campania Black Friday se va desfasura in perioada 09 noiembrie - 01 decembrie, cu reduceri de pana la 70%! Indrazneste sa stralucesti si bucura-te de surprizele Divisima! Vezi ofertele aici!
  • Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion si jumatate de comenzi livrate pana in prezent. Categoriile de produse disponibile pe elefant.ro sunt: Carti & eBooks, Ceasuri, Parfumuri & Cosmetice, Genti, Jucarii, Casa & Gradina, Electronice, Bebe & copii, Moda. Au inceput pregatirile de Black Friday pe elefant.ro. Au pregatit reduceri la mii de produse: parfumuri, ceasuri, carti, jucarii si multe altele. Vezi ofertele aici!
  • Vitamix.ro este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetice naturale, suplimente alimentare, o gama variata de produse pentru slabit, ceaiuri si tincturi cu extracte naturale, seminte si fructe uscate, uleiuri esentiale si uleiuri cosmetice. Black Friday pe Vitamix.ro se va desfasura in perioada 14-18 noiembrie, cu lichidari de stoc si reduceri reale de pana la 80%. Produsele participante in promotie pot fi urmarite aici!
  • ApiLand.ro iti ofera cea mai variata gama de produse apicole cu beneficii uimitoare pentru sanatate – laptisor de matca, pastura, polenuri crude, tonice apicole, miere cruda, miere Manuka MGO si multe altele. Black Friday pe Apiland.ro se va desfasura in perioada 16-18 noiembrie, cu super reduceri la laptisorul de matca pur ApiLand, tonicul apicultorului si Tonicul regal, pastura, polenuri crude (diferite sortimente), mierea de Manuka si omboanele de Manuka. Produsele participante in promotie pot fi urmarite aici!
  • Avon.ro, cel mai indragit magazin de produse cosmetice din Romania, vine cu reduceri masive si anul acesta cu ocazia Black Friday. Campania Black Friday: se va desfasura in perioada 09 noiembrie - 25 noiembrie.  Produsele participante in promotie pot fi urmarite aici! In plus, am pregatit o serie de PromoCoduri cu urmatoarele oferte:
    • Comanda orice produs din site (cu exceptia mostrelor) introdu codul 16PROMO si primesti crema de maini hidratanta cu ulei de cocos, cu 4,99 lei
    • Comanda produse din site (cu exceptia mostrelor) in valoare de minim 50 lei, introdu codul 16SALE si primesti setul Rare Pearls cu 56 lei
    • Iluminator Magical cu 24,99 lei la comandarea oricarui produs din site (cu exceptia mostrelor) utilizand codul PROMOVOCEA16