Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Orange iti aduce avantaje inzecite pentru zile insorite. Primesti cate 10 GB de net pentru fiecare 1 euro credit consumat.

Cu opțiunile PrePay ai acum avantaje înzecite. Pentru fiecare 1 € credit consumat primești bonus 10 GB, valabili 90 de zile. În plus, dacă reîncarci direct cu o opțiune în aplicația My Orange, primești câte o zi de comunicare nelimitată pentru fiecare 1 € credit consumat.

Activează opțiunea preferată din My Orange ca să primești și beneficii de comunicare nelimitată sau la *100#.

Oferta este valabilă până la 30 aprilie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Bonusul de 10 GB pentru fiecare 1 € credit consumat se alocă automat la activarea unei opțiuni de minim 5€ credit din oferta actuală și este valabil 90 de zile; poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5€ credit, iar în roaming cu opțiunea de 10€ credit în limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming; poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

Pentru fiecare opțiune activată se alocă un bonus egal cu valoarea opțiunii înmulțită cu 10.

Pentru consumul din credit, bonusul se alocă în 24 de ore de la consumarea creditului; valoarea acestuia este egală cu cea a creditului consumat în mulțită cu 10.

Bonusul de comunicare nelimitată timp de 1 zi, pentru fiecare 1 € credit consumat se alocă automat pentru reîncărcările cu opțiuni de minim 5 credit din My Orange și se poate folosi în primele zile de valabilitate ale fiecărei opțiuni.

În cazul în care nu ai deja un cont Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

În zilele de comunicare nelimitată apelurile naționale, în roaming, mesajele și traficul de internet nu se scad din resursele alocate în opțiune.