62
concursuri
active
Premii
in valoare de

181.85
miliarde de lei,
adica

181.848.215,00
RON
12112
concursuri
expirate
49
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
AplicăPrin completarea formularului de mai jos puteți trimite concursul Dvs. în scopul publicării acestuia pe site-ul concursoman.ro.

Vă rugăm să completați fiecare câmp corect și atent. 

DETALII CONCURS

*Titlu concurs:

*Detalii concurs:

*Adresa concurs(URL):

*Data expirarii

*Data extragerii

*Valoarea premiilor(RON):

*Categorii:

Bani Beauty Carti, Reviste Diverse
Electronice Haine, Incaltaminte, Accesorii Health & Fitness Jucarii
Masini Promotii Tablete Telefoane
Vacante Vouchere Trageri la sorti Castig instant
Cel mai bun scor Concursuri cu votare Concursuri cu jurizare Alimente
Case Electrocasnice Invitatii

Regulamentul concursului:

DETALII ORGANIZATOR

*Nume si prenume:

*Adresa de e-mail:

Telefon:

ALTE INFORMATII

Mesaj:

*Cod antispam:

 Am îndeplinit condiţiile cerute de site-ul Concursoman.ro pentru promovarea concursului.
 Am citit, am înteles şi sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Sunt de acord ca datele mele, înscrise în acest formular, să fie prelucrate în scopuri de marketing şi publicitate, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Toate concursurile trimise sunt verificate de către moderatorii noștri. În urma verificării se publică concursul, însă acest interval (dedicat verificării) nu depășește 1 zi (24 de ore).

Dând click pe butonul „Trimite” sunteți de acord cu Regulamentul paginii noastre și (în calitate de partener care folosește serviciile noastre) contribuiți la publicarea eventuală pe pagina noastră a datelor referitoare la compania, site-ul sau produsul Dvs. (denumire, adresă web, logo, imagine). 

Concursoman.ro își rezervă dreptul să refuze - fără o notificare prealabilă - publicarea tuturor concursurilor care nu corespund regulamentului paginii noastre sau să șteargă concursurile publicate care încalcă aceste reguli. 

Concursoman.ro își rezervă dreptul să modifice - fără o notificare prealabilă – textul concursului trimis în cazul în care acesta prezintă lipsuri, este un text care nu corespunde regulilor sau are un limbaj obscen, având însă în vedere păstrarea originalității acestuia.  

Vă rugăm să vă transmiteți plângerile legate de administrarea datelor sau legate de regulamentul nostru la adresa  office [at] concursoman.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.