80
concursuri
active
Premii
in valoare de

201.88
miliarde de lei,
adica

201.878.205,00
RON
12150
concursuri
expirate
55
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Ne place să ne jucăm.

Posibilitatea unui concurs gratuit oricum ne trezește interesul, însă dacă se mai oferă și un premiu valoros, jocul, concursul devine și mai atrăgător. În concurs există doar câștigători. 

Jocurile și concursurile au apărut rapid și în domeniul marketingului, devenind un mijloc de campanie rentabil. Internetul a scos în evidență concursul ca parte a unei campanii de vânzare de succes. Gradul de eficiență al reclamelor agresive, impulsive și fără niciun fel de creativitate a scăzut semnificativ în această lume modernă, plină de informații în care utilizatorul poate să caute în mod liber printre mii de informații. Însă participarea activă în diferitele comunități online, posibilitățile de distracție online oferite acestor comunități, precum și premiile valoroase pot să îndemne grupuri mai mari să fie mai active astfel, încât în cadrul unui concurs bine realizat și conceput participă chiar și cei care de altfel sunt indiferenți față de anunțuri, ba mai mult, aceștia de cele mai multe ori transmit mesajul publicitar mai departe.

Multe firme și pagini web organizează concursuri. Din punctul de vedere al succesului joacă un rol important locul de apariție al concursului, numărul oamenilor la care ajunge, precum și premiul. Noi dorim să vă ajutăm cu privire la acest aspect, ca concursul Dvs. să ajungă la câți mai mulți oameni, deoarece asigurăm o platformă de promovare pe care oamenii o citesc cu plăcere și zi de zi se întorc la noi.

De ce să vă promovați la noi concursurile?
 
 
Suntem cel mai mare site de concursuri online de pe piață, care se dezvoltă în ritm rapid.
 
 
Mii de oameni sunt interesați zilnic de concursurile publicate de noi.
 
 
41.000+ Facebook fani așteaptă concursul Dvs.
 
 
25.000+ fani citesc newsletter-ul nostru
 
 
Sute de oameni citesc zilnic aplicația site-ului nostru pe iOS și Android
 
 
Vă oferim servicii de calitate. Vă oferim soluția cea mai avantajoasă, în mod legal.
 
 
Vă oferim o soluție mai ieftină, decât orice altă platformă de anunțuri. 
 
 
Prin această metodă puteți face rost rapid și ieftin de fani noi și de clienți potențiali
 
 
Arhivăm concursurile pe site-ul nostru, astfel chiar și după expirarea concursului primiți un backlink valoros, care constituie un avantaj mare pentru site-ul Dvs. din punct de vedere SEO.
 
 
 Suntem flexibili și îndeplinim dorințele Dvs.

 

Vă rugăm să alegeți un pachet de promovare potrivit pentru publicarea concursului Dvs. 

 

  • Standard

  • 50 RON / lună

   • Publicare pe pagina principală
   • Evidenţierea concursului în lista
   • Publicare pe pagina de Facebook
   • Arhivare
  • Alege pachetul
  • Pro

  • 150 RON / lună

   • Publicare pe pagina principală
   • Banner pe pagina principală
   • Evidenţierea concursului în lista
   • Publicare pe pagina de Facebook
   • Campanie Facebook avansată
   • Arhivare
   • Consultaţii online
  • Alege pachetul

* Condiția promovării gratuite (pachet START): Pe pagina în cadrul căreia se anunţă concursul (site web, posturi pe Facebook sau alte platforme online) trebuie să apară în mod obligatoriu următoarea incripţie: - Concursul este promovat pe www.concursoman.ro - şi trebuie inserat un link care duce la pagina noastră (www.concursoman.ro).

În cazul nerespectării prezentei condiţii nu putem publica concursul propus de Dvs. în cadrul paginii noastre, DECÂT DOAR în cazuri motivate.

Pachetele Concursoman pot fi achiziţionate prin plată prin virament bancar. Preturile sunt exprimate in RON si sunt nepurtătoare de TVA, firma noastră fiind neplătitoare de TVA. In momentul în care ai ales pachetul care ţi se potriveşte, noi îţi vom emite o proformă cu termen de plată de 5 zile.Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.