98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Trimite fotografia ta si poti ajunge pe Steagul Tuturor Coca-Cola!

 admin  2014.03.27  Concursuri cu jurizare  1936

Steagul Tuturor

Un steag. O lume unita. Bun venit la Cupa Mondială!

Milioane de imagini din intreaga lume au format cel mai mare steag mozaic creat vreodata – reprezentand puterea fotbalului de a aduce oameni din medii si credinte diferite impreuna prin intermediul limbajului universal al jocului de fotbal. Creat prin colaborarea dintre artistul urban brazilian Speto si un artist local din Argentina, Steagul va fi compus din milioane de fotografii si mesaje Twitter primite de la fanii din intreaga lume, in toate limbile Pamantului.

Coca-Cola va invita pe toti sa participati la aceasta experienta ce va culmina cu dezvaluirea steagului pe gazonul unde se va disputa meciul inaugural al Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia. Trimite-ti acum fotografia pentru Steagul Tuturor creat de Coca-Cola.

Trimite fotografia ta si poti ajunge pe Steagul Tuturor Coca-Cola - care va fi dezvaluit la meciul de deschidere al Campionatul Mondial din Brazilia.

Poti trimite pozele tale si pe:

  • Wall-ul de Facebook Coca-Cola folosind hashtagul #steagultuturor
  • Twitter folosind hashtagul #steagultuturor si taguind pagina @CocaCola
  • Instagram folosind #steagultuturor
  • E-mail la steagultuturor@coca-cola.com

PARTICIPA LA CONCURS

Steagul Tuturor Campionatul Mondial din Brazilia meciul de deschidere Coca Cola concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.