Acest concurs a expirat în data de 2014-06-24. Vezi concursurile active aici.
parinte la volan

Concursul “Parinte la volan” se deruleaza in perioada 26 mai– 23 iunie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii trebuie să parcurgă următoarele etape:

In perioada 26 mai - 23 iunie 2014 intra pe pagina de concurs si urmaresc indiciile din cele 4 clipuri, ce vor fi incarcate pe parcursul celor 4 saptamani de concurs, pentru a putea raspunde la intrebarea saptamanii. Lasa un comentariu la intrebarea saptamanii utilizand conturile personale de Facebook. Doar cei care au cont de Facebook pot participa la concurs. Un utilizator poate posta oricate comentarii la toate intrebarile saptamanii, la tragerea la sorti fiind inscris un singur raspuns corect.

Pentru a acumula automat o sansa in plus la  tragerea la sorti utilizatorii trebuie sa incarce in pagina de concurs si o poza care sa infatiseze propriul copil, in acelasi cadru cu un automobil. Participantii care incarca o poza pot castiga automat unul dintre cele 100 de coduri de acces (alocate aleatoriu de sistem) la jocul „Circulatie rutiera pentru cei mici” de pe Piticlic.ro. Pentru a incarca fotografiile participantii trebuie sa fie completeze formularul de concurs cu datele personale. Codurile de acces vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail inscrise in concurs imediat dupa ce poza inscrisa a fost validata de catre moderatorul concursului. La concurs pot fi trimise fotografiile care se incadreaza în mod neechivoc in tipul de fotografie propus în descrierea concursului – fotografii care infatiseaza copii ai participantilor, in acelasi cadru cu o masina. Fotografiile trebuie să fie în format JPG, iar fiecare fişier va avea dimensiunea maximă de 2 Megabytes. Fotografiile vor apărea pe site în maximum 24 de ore de la completarea formularului de concurs (cu excepţia pozelor înscrise în concurs în weekend, care vor fi afişare pe site în ziua de luni imediat următoare). 

Câştigătorii concursului “Parinte la volan” vor primi premii constand in:

  • 1 x  iPad Mini
  • 5 x masinuta cu telecomanda Opel GTC Astra
  • 10 x rucsac Opel pentru copii
  • 100 x coduri de acces la jocul „Circulatie rutiera pentru copii”

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii.

Câştigătorii Concursului va fi ales prin tragere la sorti publica, efectuata pe site-ul www.tragerilasorti.ro de catre redactia Organizatorul Concursului,  în data de 24 iunie si vor fi anuntati de catre Organizator, ulterior validarii, pe pagina dedicată concursului, în aceeasi zi.

La extragere vor fi desemnati 16 castigatori, astfel:

  • primul extras va fi desemnat castigatorului Premiului 1 – un iPad Mini
  • urmatorii 5 (castigatorii de la 2 la 6) vor fi desemnati castigatorii premiilor constand in masinute cu telecomanda Opel GTC Astra
  • urmatorii 10 extrasi (castigatorii de la 7 la 16) vor fi desemnati castigatorii premiilor constand in rucsacuri Opel
  • urmatorii 10 extrasi (castigatorii de la 17 la 26) vor fi rezerve, considerate valide in ordinea extragerii in cazul in care castigatorii nu pot fi contactati in termenul precizat in Regulament