Acest concurs a expirat în data de 2015-08-31. Vezi concursurile active aici.
Momentele .cool

Momentele .cool sunt atunci când ne trăim viața din plin. Sunt momentele în care ne distrăm cu prietenii pe care nu i-am mai văzut demult. Sunt petrecerile despre care povestim și după ani de zile. Sunt momentele care ne inspiră să dăm check-in sau să ne facem împreună o nouă poză de profil.

Momentele.cool sunt cele pe care merită să le împărtășești. 
Comunitatea momente.cool vrea să îi reunească pe toți cei care trăiesc astfel de momente și pe cei care vor să descopere cum pot să le aibă cât mai des.

Când trăiești momente.cool vrei să le spui tuturor. Noi te încurajăm să ne arăți unde și cu cine ai petrecut. Așa ne ajuți să punem cele mai tari momente.cool pe harta României și devii sursă de inspirație pentru toți membrii comunității.

Când vrei să ai momente.cool ai nevoie de lucruri care să te inspire. În secțiunea “Ce e .cool azi”, te ținem la curent cu cele mai tari evenimente din jurul tău și te ajutăm să afli cum poți deveni mai .cool.

Răsplata ta pentru că ești .cool sunt coroanele. Fiecare coroană are dublă valoare: pentru că reprezintă un moment .cool pe care l-ai trăit alături de prieteni și pentru că o poți transforma oricând în lucruri care îți plac din .Cool Shop.

Așa că hai în comunitate și să trăim împreună cât mai multe momente.cool!

Cum câştigi coroane:

E simplu! Mai întâi trebuie să îți creezi un cont pe site sau să faci log-in în contul tău deja existent. Apoi urmează pașii de mai jos:

  • Dă-ne de veste de fiecare dată când ești într-un loc .cool.
  • Dă un share articolelor care îți plac
  • Invită-ți prietenii să devina membrii momente.cool.

Mai primești coroane și:

  • Când ești activ 3 zile la rând pe momente.cool
  • După prima lună de momente.cool
  • După primul an de momente.cool
  • În fiecare an, de ziua ta

Ce faci cu ele:

Ca să poți cumpăra folosind coroane, trebuie mai întâi să dai log-in în contul tău. Intră apoi în secțiunea “.Cool Shop” de pe site și vezi ce este disponibil pentru tine. Fiecare lucru din “.Cool Shop” are un preț exprimat în coroane. Ca să folosești coroanele și să primești articolul dorit, urmează pașii de mai jos:

  • Dă click pe butonul de cumpărare de sub articolul tău preferat.
  • Alege ceea ce-ți dorești din lista de opțiuni.
  • Completează datele tale corect și complet pentru ca articolul să ajungă la tine.
  • După ce ai încheiat tranzacția, ți se vor scădea din cont coroanele aferente. Apoi, vei primi pe adresa de e-mail folosită la crearea contului un mesaj de confirmare și următorii pași pentru a te putea bucura de ceea ce ai cumpărat. Păstrează mesajul sau printează-l pentru validare.

E important să știi că articolele din “.Cool Shop” nu pot fi cumpărate folosind bani.

Baftă la strâns coroane!