Acest concurs a expirat în data de 2014-05-25. Vezi concursurile active aici.
Din pasiune pentru doua roti.

Tombola este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei,  in perioada 08 mai 2014 – 24 mai 2014.

La tombola are dreptul sa participe orice persoana fizica, cetatean roman sau strain, care se inscrie prin achizitionarea unui bilet de tombola, cu exceptia angajatilor companiei BMW Motorrad, a membrilor Asociatiei Free Riders si a rudelor de gradul I ale acestora.

Produsul participant la aceasta campanie este biletul de tombola in valoare de 35 lei care poate fi achizitionat de pe site-urile oficiale free-riders.ro si iubim2roti.ro. La fiecare bilet achizitionat, organizatorii ofera gratuit tricoul oficial “Iubim 2 Roti” 2014.

Tombola are urmatorul mecanism de participare:

Orice persoana fizica, cetatean roman sau strain, poate achizitiona unul sau mai multe bilete de tombola, fara sa fie constransa de numarul acestora. Extragerea biletelor castigatoare va avea loc pe data de 24 mai 2014, in cadrul evenimentului “Iubim 2 Roti” care se va desfasura la Romexpo

Daca castigatorii nu sunt prezenti la extragere, acestia pot urmarii site-urile oficiale, unde vor fi anuntate numerele castigatoare. Castigatorii au la dispozitie 7 zile lucratoare din momentul extragerii pentru revendicarea premiului si 30 de zile calendaristice din momentul revendicarii pentru ridicarea premiului. Premiul poate fi revendicat/ridicat numai prin prezentarea biletului de tombola castigator in original.

In cadrul acestei campanii, vor fi oferite urmatoarele premii:

  • Locul I – motocicleta marca BMW F800R in valoare de 10.008 Euro cu TVA
  • Locul II – bicicleta marca BMW Cruise M-Bike in valoare de 1.100 Euro cu TVA