Acest concurs a expirat în data de 2014-05-26. Vezi concursurile active aici.
incearca noul Cappy Pulpy

Campania publicitara "Automatul Cappy Pulpy" va incepe la data de 12 mai 2014 si va dura pana la data de 25 mai 2014 (inclusiv).

Pentru a participa in Campanie, utilizatorii Facebook trebuie sa acceseze aplicatia si sa urmeze pasii descrisi mai jos.

Premiile se acorda in functie de anumite momente castigatoare stabilite inainte de inceperea Campaniei prin intermediul unei extrageri cu caracter aleatoriu efectuate in prezenta unui notar public.

ln vederea accesarii Aplicatiei din cadrul platformei Facebook utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa-si creeze un cont personal sau sa se logheze in cont (in cazul in care acesta are deja un cont personal de utilizator) pe site-ul facebook.com
  • ln vederea accesari aplicatiei "Automatul Cappy Pulpy", utlizatorul trebuie sa dea "Like"/"lmi place" paginii de Facebook Cappy Romania
  • Sa acceseze aplicatia "Automatul Cappy Pulpy" disponibila pe pagina de Facebook Cappy Romania
  • Ulterior accesarii aplicatiei acesta trebuie sa permita aplicatiei sa acceseze profilul public al utilizatorului contului, data de nastere si adresa de e-mail, prin apasarea butonului "Okay"/  "Ok"
  • Ulterior exprimarii optiunii descrise la punctul de mai sus, utilizatorul trebuie sa completeze formularul disponibil in cadrul Aplicatiei

ln cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 70 (saptezeci) bax-uri cu cate 6 sticle de 1,5 I PET de Cappy Pulpy de Piersici in fiecare bax. Se vor acorda cate 5 astfel premii in fiecare zi de Campanie.
  • 14 (paisprezece) fotolii tip puf cu un diametru mediu de 80-90 cm, confectionat din piele ecologica  avand forma unei portocale si este personalizat cu frunza si eticheta Cappy Pulpy. Se va acorda cate 1 astfel de premiu in fiecare zi de Campanie.

Premiile vor fi acordate in baza unor momente castigatoare stabilite prin tragere la sorti, ce se vor efectua inainte de data de incepere a Campaniei, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si vor fi specificate intr-un document intocmit in prezenta si autentificat de catre un notar public, mentionandu-se si tipul de premiu aferent fiecarui moment castigator. Lista continand momentele castigatoare nu va fi facuta publica.

Va fi premiata acea participare care are loc in momentul castigator sau este prima dupa un astfel de moment castigator.