Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
iChallange: Castiga un iPhone 5, 200 EUR sau 100 EUR! [Update 19.11.2012]

iChallange: Castiga un iPhone 5, 200 EUR sau 100 EUR! 

In septembrie va anuntam  iChallenge, cea mai dinamica si mai spectaculoasa competitie a afiliatilor din 2Parale de pana acum.Iata acum si primele detalii:
  • Vor fi mai multe challenge-uri in perioada 22 octombrie – 2 decembrie: 4 avand durata de o saptamana si unul cu durata de doua saptamani.
  • Premiul I pentru fiecare challenge consta intr-un iPhone 5 – telefonul anului, nu? :)
  • Premiile 2 si 3 vor fi recompensate in bani: 200 EUR pentru locul 2 si 100 EUR pentru locul 3
  • Competitia nu se adreseaza doar super afiliatilor :)  Criteriul principal insa este performanta tradusa in numarul si valoarea comisioanelor inregistrate – nu trebuie sa uitati acest lucru! In fiecare zi din saptamana viitoare vom anunta cate un challenge. Pana atunci…
Ce trebuie sa faceti:
2Parale.ro
  • toti afiliatii care inregistreaza minim 10 comisioane in perioada 22 octombrie -2 decembrie si aprobate pana pe 17 decembrie (inclusiv) intra in tragerea la sorti pentru un iPhone 5.
2Parale.ro
Primul iPhone 5 va fi acordat…Toti afiliatii din 2Parale care inregistreaza minim 10 comisioane in perioada 22 octombrie -2 decembrie si aprobate pana pe 17 decembrie (inclusiv) intra in tragerea la sorti pentru un iPhone 5.Urmariti blogul 2Parale saptamana viitoare pentru a afla care sunt cele 5 challenge-urile din iChallenge. Daca nu sunteti abonati inca la blogul 2Parale, o puteti face printr-un  click aici.PS: Ca si pana acum ( Summer Affiliate Challenge si  Fashion Affiliate Challenge) ii asteptam pe toti advertiserii sa sustina iChallenge prin comisioane marite, bonusuri sau premii – pentru detalii, stiti ce aveti de facut: email la advertiseri at 2parale punct ro. PARTICIPA LA CONCURS!