Acest concurs a expirat în data de 2014-03-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Gandeste pozitiv si poti sa castigi o cina relaxanta!

Adaptarea la diversele schimbari sau obstacole cu care ne confruntam e o tema abordata frecvent, iar Spencer Johnson (psiholog si medic) o face intr-o maniera foarte sugestiva si hazlie in cartea sa "Cine mi-a luat Cascavalul?" Campania "Gandeste pozitiv" porneste de la mesajul sugestiv al acestei povestiri si lanseaza o provocare  "Poti sa traiesti 24 de ore fara sa dai vina pe cineva?" 

Poti sa tragi mai multe invataminte  de pe urma acestei povestioare, dar pentru acestea va propunem sa cititi carticica in extenso. Cascavalul, este bineinteles o  metafora a ceea ce doresti in viata, ce te face fericit : bani, aprecierea celor din jur, faima etc…. Exista mai multe moduri de reactie cand afli ca a disparut cascavalul tau – ca a aparut un obstacol sau e nevoie de o schimbare – iar modul in care reactionezi la acestea poate sa influenteze decisiv ceea ce ti se va intampla.

De foarte multe ori in fata unui obstacol petrecem mult timp fie invinovatindu-i pe altii, fie blamandu-ne pe noi in fel si chip. Ceea ce-ti propunem in campania noastra Gandeste pozitiv este sa petreci 24 de ore fara sa te invinovatesti si fara sa-i invinovatesti pe altii.

Crezi ca rezisti sa faci asta o zi intreaga? Poti sa traiesti 24 de ore fara sa dai vina pe cineva ?…nici macar o singura data..si nici macar in gand..nici macar pe tine insuti?

Daca reusesti…sau daca nu reusesti…te asteptam sa ne spui cum a fost si te premiem cu 200 RON pe care poti sa-i cheltui cu cei dragi la o cina relaxanta in oricare din restaurantele din Bucuresti sau Targoviste.

Trebuie doar sa lasi un comentariu si sa dai share la aceasta postare pe blogul nostru sau pe pagina facebook Psihoterapie de familie.

Concursul se desfasoara pana in data de 8 martie 2014, ora 13, cand va avea loc tragerea la sorti si va fi anuntat castigatorul/castigatoarea.

Domnul Victor V. este castigatorul premiului de 200 RON oferit de www.psihoterapiefamilie.ro in cadrul extragerii ce a avut loc azi 8 martie, ora 13.