101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Idei de cadouri pentru Valentines Day – Un cadou face cat o mie de cuvinte!

 admin  2016.02.11  Promotii  1608

concurs eMAG

Abia a început luna februarie şi, nici una, nici două, noi am intrat în starea de spirit a mult aşteptatei primăveri. Ne-am pus pe treabă şi, între 9 şi 15 februarie 2016, noua noastră campanie de Valentine’s Day abia aşteaptă să susţină ideea conform căreia “Un cadou face cât o mie de cuvinte!”. Am pregătit în site o mulţime de surprize şi nu ascundem, ne-am gândit că în afară de gesturile frumoase pe care le facem zi de zi pentru cel drag, un cadou de Valentine’s Day nu poate decât să fie decât binevenit!

Aşadar, avem: zâmbet, îmbrăţişare, sărut, trezit cu 10 minute înainte şi făcut cafeaua … chiar şi dus gunoiul fără discuţii! Dar ce-ar fi Valentine’s Day fără un parfum, un buchet de flori sau bijuteria pe care a admirat-o EA zilele trecute când v-­aţi uitat pe site în căutare de cu totul altceva?

Mii de produse vândute de eMAG şi de către partenerii săi din Marketplace sunt în promoţii până pe 15 februarie 2016, începând de la cele mai categoric Cadouri romantice: parfumuri, cosmetice, telefoane mobile, accesorii pentru telefon sau laptop, smartwatch-uri şi brăţari fitness, cosuri cadou, bomboane şi ciocolată, cărţi, filme, şampanie sau accesorii de fashion. Nu a uitat de aranjamentele florale şi nici de lenjeria sexy – o nouă categorie în Fashion. Tentaţiile din site merg mână în mână şi cu cei care ştiu că iubita adoră decoraţiunile interioare, îşi doreşte o cafetieră nouă, un laptop mult mai performant sau o pereche de căşti cool! Iar pentru EL, un smartwatch, un vin bun, accesorii IT, zona de Gaming sau categoria de produse pentru maşină (motocicletă?) pot fi idei excelente pentru un cadou potrivit.

Deci, îi spui “Te iubesc!” destul de des, dar… de Valentine’s Day ce îi dăruieşti?

Lista completă cu cadouri de Valentine's Day la reducere poate fi consultată AICI.concursuri online promotii online ziua indragostitilor 2016 Valentine’s Day 2016 campanie de Valentine’s Day cadou de Valentine’s Day cadouri romanticeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.