Acest concurs a expirat în data de 2014-06-16. Vezi concursurile active aici.
Conduci mai mult, castigi mai mult!

Pe tot parcursul anului, Eni Romania desfasoara in statiile Agip diverse activitati promotionale pentru clientii sai. Indiferent ca vorbim despre reduceri din magazinlee CiaoAgip, promotii in barurile / restaurantele noastre, oferte speciale pentru serviciile de spalare auto sau programe de fidelizare atractive, vom face ca vizita dumneavoastra la statiile de benzina Agip una profitabila!

La fiecare alimentare de 10 litri carburant (benzină, motorină sau GPL) pentru automobile sau 50 litri pentru camioane (peste 3,5 tone), în perioada 3 martie 2014 - 15 iunie 2014, vei primi un autocolant răzuibil, care va fi aplicat pe unul dintre cele şase carduri, în casuţa corespunzătoare numărului descoperit. Cardurile de joc sunt disponibile în şase culori diferite având fiecare câte cinci numere pretipărite de la 1 la 30. Pliantul cu carduri se poate ridica gratuit din staţiile de servicii participante Eni(Agip). 

Aplicând doar un singur număr pe unul din carduri, poţi alege oricare dintre produsele din Categoria 1. Păstrează cardul după achiziţionarea unui produs şi continuă să colecţionezi numere: pentru 2 numere aplicate pe card, ai acces la produsele din Categoria 2 şi aşa mai departe până la Categoria 4, produsele oferite în cele patru categorii având reduceri de până la 64%.

Nu te opri aici! Completând toate cele cinci numere, poţi câştiga unul dintre cele 300 de premii ale campaniei "CONDUCI MAI MULT, CÂŞTIGI MAI MULT", diferite pentru fiecare card.

Participantii pot castiga unul din urmatoarele premii:

  • 60 x Consola Nintendo 3DS XL
  • 60 x Sistem audio Philips
  • 60 x Burghiu + Trusa cu scule 160 piese Valex
  • 60 x Aparat foto Nikon Coolpix S6400
  • 30 x Televizor Philips Smart TV 32" full HD
  • 30 x Tableta Samsung Galaxy Tab 3

Mai multe detalii despre produsele și premiile oferite, în cadrul acestei campanii promoționale, găsești aici.

Important:

Duminică, 15 iunie 2014, este ultima zi in care poți acumula autocolante răzuibile, însă produsele din cele patru categorii și premiile speciale pot fi achiziționate la preț promoțional, și respectiv pot fi revendicate până la 30 iunie 2014, în limita stocului disponibil.