Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Astazi lansam concursul cu numarul 6 pe DeviceR.ro in care il avem in premiera partener pe evoMAG.ro ce ne-a ajutat cu 4 premii pentru cititorii nostri. Nu cred ca prietenii de la evoMAG mai au nevoie de vreo prezentare, toata lumea ar trebui sa stie de ei pentru ca sunt prezenti de multi ani pe piata iar acest lucru nu se poate realiza decat prin seriozitatea de care au dat dovada de fiecare data.
Premiile acestui concurs sunt:
Premiul 1: Mouse Microsoft Arc Touch in valoare de 230 Lei

Premiul 2, 3 si 4: USB Flash Disk de 4GB Dell/Intel in valoare de 34 de Lei fiecare:

La fel ca si in celelalte concursuri DeviceR.ro nu aveti de facut mare lucru. Noi dorim sa bucuram cat mai multi cititori fideli DeviceR.ro prin acordarea de premii reale, premii care ajung cu adevarat la cei care participa si castiga. Dovada o aveti aici: Castigatorii concursurilor DeviceR.ro confirma pe Facebook primirea premiilor.
Pentru a ne putea face cunoscuti si pentru a va putea oferi in continuare concursuri, oferim o sansa in plus blogerilor care scriu un articol mic despre acest concurs. Blogurile care se pot inscrie pentru o sansa in plus trebuie sa fie mai vechi de 2 luni si sa aiba mai mult de 5 articole. Prin aceste conditii minime noi credem ca oferim sanse tuturor celor care vor sa participe si sa castige.
Concursul se va desfasura in periada 14 – 18 Noiembrie 2011, astfel:
- Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul DeviceR.ro.
- Fiecare participant trebuie sa dea Like la aceasta pagina de concurs.
- Fiecare participant trebuie sa fie fan DeviceR.ro pe Facebook.
- Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul evoMAG.
- Fiecare participant trebuie sa fie fan evoMAG pe Facebook.
- Fiecare participant trebuie sa raspunda la intrebarea din sondajul de mai jos.
- Dupa ce ai terminat cele 6 cerinte de mai sus, trebuie sa lasi un comentariu mai jos, in care sa ne spui parerea ta sincera despre magazinul online evoMAG. Vor fi luate in considerare doar comentariile normale, nu cele din modulul Facebook.