Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>
Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca aduce oficial 4S in Romania, a fost si primul care a lansat abonamentele dedicate si primul care face un eveniment de amploare pentru a marca acest moment. http://www.vodafone.ro/iphone Unul dintre gadget-ului anului si probabil cel mai asteptat smartphone in 2011, iPhone 4S va fi comercializat in Romania de Vodafone,incepand de vineri, 11.11.2011, la ora 00:00. Este ora la care peste tot in lume au loc lansarile oficiale. 

Evenimentul de lansare va avea loc incepand din seara zilei de joi, 10.11.2011, la Plaza Romania, unde fanii si cei pasionati de tehnologie isi dau intalnire incepand cu ora 22.00. Cei care cumpara un iPhone 4S in acea noapte vor avea o reducere speciala si vor primi si un cadou surpriza.
La eveniment vor fi prezenti unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si o serie de celebritati media, cum ar fi Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.

iPhone 4S este cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Chip-ul A5 asigura performanta de 2 ori mai rapida si grafica de 7 ori mai rapida, astfel incat totul se misca prompt, de la lansarea aplicatiilor pana la incarcarea paginilor web.In plus, ai la dispozitie peste 500.000 de aplicatii din App Store, pentru aproape orice iti doresti: retele sociale, calatorii, business, stiri, vreme, sporturi si multe altele.Alte informatii despre telefon sunt disponibile la http://apple.com/iphone


In primul rand trebuie sa mentionez ca sunt un detinator de iPhone 4 si mare fan al gadgeturilor Apple. Trebuie sa recunoastem ca iPhone este cel mai bine vandut smartphone din lume.
Dar de ce este iPhone 4S cel mai uimitor iPhone de pana acum?
Le-am testat si m-am indragostit iremediabil. Deja stiti ca iPhone 4S a sosit dupa 18 de luni de la modelul anterior. De data aceasta, timpul scurs pe piata de telefonie mobila se pare o eternitate.
Dar de ce cumparau oamenii un telefon cu un design similar cu predecesorul sau? Pentru ca in afara designului totul s-a schimbat. De exemplu hardwareul de performanta, iPhone 4S a primit elementele principale din iPad 2 lansata in primavara. Prin urmare procesorul a devenit de doua ori, iar acceleratorul grafic de sapte ori mai repede.