Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
concurs velo

Campania "Concurs revista Stil & Elan!” va începe la data de 1 Mai 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 31 Mai 2014, ora 23:59:59. 
 
Campania este organizată în benzinăriile din reţeaua MOL din România prin intermediul Revistei Stil & Elan, revistă distribuită în mod gratuit în toate benzinariile MOL din România.

In cadrul acestei campanii Organizatorul oferă 5 premii constând în câte 10,000 puncte MultiBonus. 

Pentru a participa la Concurs, participantul trebuie să parcurgă următoarele etape: 

  • a) să acceseze website-ul www.multibonus.ro/concursvelo 
  • b) să ofere sugestiile sale de trasee pentru biciclete 
  • c) să completeze campurile solicitate in formular. 
  • d) să accepte prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea desfasurarii concursului si acordarii premiilor 
  • e) să ia la cunostinta Regulamentul concursului 
  • f) să apese butonul “Trimite mesaj” pentru ca răspunsurile să intre în Concurs. 

Un participant va avea dreptul să participe prin transmiterea răspunsurilor de pe o singură adresă de e-mail pe durata campaniei. Data limită de trimitere a răspunsurilor este 31 Mai 2014, ora 23:59:59. După această dată formularul de concurs nu va mai fi disponibil.

Se vor desemna drept câştigători 5 clienți care oferă cele mai bune sugestii de trasee pentru biciclete, în perioada de desfășurare a concursului. Desemnarea câştigătorilor se va realiza de către Comisia de Validare. Comisia de validare a răspunsurilor este formată din 3 Reprezentanţi ai Organizatorului, membrii ai departamentului Retail – Sales&Marketing al MOL Romania. 

Clienții câștigători vor fi contactați de un reprezentat al Organizatorului cu scopul de a stabili modalitatea de acordare a celor 10,000 de puncte MultiBonus. Clienții câștigători vor fi contactati de Organizator pana la data de 6 Iunie 2014.