Acest concurs a expirat în data de 2018-08-13. Vezi concursurile active aici.
Cu Delimano timpul e al tau!

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 2 iulie 2018 - 12 august 2018.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano pe durata perioadei mai sus mentionate.

Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin.

Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele de contact din formular, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numarul 1762 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile, si Digi Mobil) cu „DELIMANO, nume, prenume, numar bon fiscal/factura fiscala”.

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate. 

Participantii care achizitioneaza produsele Delimano din magazinele partenere au obligatia de a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei.

Premiul concursului: 

  • Un venit de 500 de euro net /luna timp de 6 (sase) luni

Conform prezentului regulament „salariu” inseamna suma descrisa mai sus (500 euro net/luna timp de un 6 (sase) luni). Organizatorul concursului nu este obligat sub nicio forma sa incheie un contract individual de munca cu castigatorul care va fi tras la sorti.
Valoarea totala a premiului este de 3000 de euro net, calculat in lei la cursul BNR din ziua extragerii. Impozitul calculat conform prevederilor Codului Fiscal, va fi suportat de catre organizator.

Premiul va fi platit lunar, pe data de 10 a fiecarei luni (echivalentul in lei a 500 de euro net), incepand cu data de 10 octombrie 2018 pana pe data de 10 martie 2019 inclusiv. Plata se va face, in lei, in contul bancar indicat de castigator. In cazul in care castigatorul nu are deschis un cont bancar, plata se va face, in lei, in numerar, la sediul Organizatorului.

Organizatorul va extrage premiul in data de 10 septembrie 2018. Extragerea se va face electronic.