Acest concurs a expirat în data de 2018-08-08. Vezi concursurile active aici.
Intra in noul nostru concurs, pune-ti la incercare memoria pe trei piste palpitante, strange puctele ai castiga!

Intră în noul nostru concurs, pune-ți la încercare memoria pe trei piste palpitante, strânge puctele și câștigă unul din cele 50 de pachete cu produse fantastice Gyermelyi, 10 curăţătoare de microunde Angry Mama, tocătoare în formă de chitară sau 3 seturi de vase cu 20 de bucăţi Tefal Ingenio Essential!

Intră în concursul nostru, deoarece vom acorda 50 de pachete cu produse fantastice Gyermelyi la concurenții care parcurg măcar o pistă, dar merită să parcurgi toate pistele și să te poziționezi în TOP-ul primilor 100 de concurenți, fiindcă poți câștiga unul dintre cele 50 de pachete cu produse Gyermelyi, 10 curăţătoare de microunde Angry Mama, 10 tocătoare în formă de chitară sau dacă te poziționezi în TOP-ul primilor 20 de concurenți poți câștiga 3 seturi de vase cu 20 de bucăţi Tefal Ingenio Essential!

CE ESTE JOCUL DE MEMORIE GYERMELYI ?

  • În noul concurs Gyermelyi poţi să-ţi încerci memoria pe trei piste palpitante după regulamentul clasic al jocurilor de memorie, adică trebuie să găseşti perechea imaginilor aflate pe aceeași pistă.

CÂT DUREAZĂ CONCURSUL?

  • Jocul de Memorie Gyermelyi se desfășoară în perioada: 10.07.2018- 07.08.2018

CÂTE PISTE SUNT ÎN CADRUL CONCURSULUI JOCUL DE MEMORIE GYERMELYI ?

  • În Jocul de Memorie Gyermelyi poţi alege dintre cele trei piste cu grade de dificultate diferite, pe care le poţi finaliza pe rând.

CUM POT PARCURGE PISTELE?

  • Atunci poţi finaliza pista, când găseşti toate perechile de pe aceasta.

CUM POT AJUNGE ÎN TOP-UL PRIMILOR 100 DE CONCURENŢI?

  • Concurenţi vor ajunge în top, în funcţie de punctele acumulate pe pistele parcurse. Poţi parcurge pistele de mai multe ori.

CUM SE CALCULEAZĂ PUNCTELE?

  • Ţelul concursului este de a găsi perechea elementelor în cel mai scurt timp posibil, cu cât mai repede termină concurentul pista, cu atât mai multe puncte poate să primească. Pe parcursul jocului vor fi bonusuri care pot mări numărul punctelor, în acel caz când concurentul găseşte mai multe perechi una după alta.

DE UNDE POT SĂ AFLU, CÂTE PUNCTE AM CUMULAT ÎN TOTAL?

  • Poţi afla numărul punctelor şi locul pe care te afli în top-ul concurenţilor, dacă dai click pe butonul Top 100 din meniul site-ului.

CUM POT ACUMULA MAI MULTE PUNCTE?

  • Poţi parcurge ori de câte ori doreşti pistele concursului Jocul de Memorie Gyermelyi. În momentul în care vei strânge mai multe puncte pe o pistă, se va schimba şi totalul punctelor tale.

POT SĂ ÎMI STRIC TOTALUL DE PUNCTE ŞI SĂ ÎMI PIERD LOCUL ÎN TOP?

  • Nu. Dacă vei strânge mai puţine puncte ca la încercările anterioare, atunci nu se va schimba numărul punctelor acumulate pe acea pistă şi nici totalul punctelor.

CUM POT CÂŞTIGA ŞI CARE SUNT PREMIILE?

  • Vom acorda 50 de pachete cu produse fantastice Gyermelyi la concurenții care parcurg măcar o pistă, dar merită să parcurgi toate pistele și să te poziționezi în TOP-ul primilor 100 de concurenți cu cele mai multe puncte acumulate, fiindcă poți câștiga unul dintre cele 50 de pachete cu produse Gyermelyi, 10 curăţătoare de microunde Angry Mama, tocătoare în formă de chitară sau dacă te poziționezi între primii 20 de concurenți cu cele mai multe puncte acumulate, poți câștiga unul dintre cele 3 seturi de vase cu 20 de bucăţi Tefal Ingenio Essential!

CUM VOI PRIMI PREMIUL CÂŞTIGAT?

  • Vom trimite premiile prin curier rapid. Concurenţii norocoşi vor primi o notificare cu mai multe informaţii despre livrare, pe adresa de e-mail introdusă la începutul concursului.

POT SĂ ÎMI SCHIMB DATELE INTRODUSE LA ÎNSCRIERE?

  • Poţi să îţi schimbi sau să ştergi datele personale oricând, dacă dai click pe butonul „Profilul meu” din partea dreaptă-sus, din meniul site-ului.