101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta in Paris pentru 2 persoane, un troller si un voucher de cumparaturi pentru 9 tinute, 9 kit-uri styling si 9 kit-uri cu produse Syoss!

 admin  2018.08.27  Beauty,Diverse,Electronice,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  914

concurs Syoss

Campania este organizată şi se desfăşoară în perioada 06 august 2018 – 30 septembrie 2018, în toate magazinele de pe întreg teritoriul României care comercializează produsele participante.

La aceasta campanie participă toate produsele cosmetice şi de înfrumusetare aparținând mărcii Syoss, care se comercializează pe teritoriul României.

Participanţii la prezenta campanie trebuie:

  • să achiziţioneze orice produs din gama Syoss participant în campanie, în perioada 06.08.2018 ora 00.00.00 – 30.09.2018 ora 23.59.59, orele Romaniei;
  • să înscrie în perioada campaniei numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale care atestă achiziționarea produselor participante, accesand site-ul www.ilovesyoss.ro;
  • să păstreze în original bonurile înscrise în campanie pentru validare, în eventualitatea câştigării unui premiu la tragerea la sorţi;

Premiile oferite prin tragere la sorți în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

  • 1x voucher pentru vacanţă în Paris pentru 2 persoane
  • 1x troller şi voucher de cumpărături pentru 9 ţinute
  • 9x kit-uri styling: Slide 9 + aparat pentru coafat şi uscător de păr
  • 9x kituri cu produse Syoss: sampon Syoss Salonplex 500ml, Balsam Syoss Salonplex 500ml, Syoss Fixativ SalonPlex 300ml, Syoss Masca SalonPlex 300ml

Tragerea la sorți se va face în mod aleatoriu pentru toate premiile oferite, în data de 08 octombrie 2018.

Lista câştigătorilor validaţi va fi publicată, în termen de maxim 23 de zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor, pe website-ul www.ilovesyoss.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Syoss castiga premii www.ilovesyoss.ro Syoss 9 aniNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.