98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Dubai pentru 2 persoane!

 admin  2018.07.25  Vacante,Trageri la sorti  1597

concurs Vodafone

Seria HUAWEI P a fost mereu deschizătoare de drumuri în fotografia realizată cu smartphone-ul. Acum Huawei P20 Pro aduce o nouă inovaţie cu camera foto triplă revoluţionară Leica, în care viziunea estetică se îmbină cu un sistem de cameră avansat care pune în lumină fotografia inteligentă. Acum ai șansa să câștigi o excursie în Burj Al Arab!

Ce trebuie să faci:

  • achizitionează un telefon marca Huawei model P20 Pro din orice canal de vanzare autorizat Vodafone sau de pe site-ul Vodafone;
  • după achiziționarea telefonului completează corect chestionarul de pe site-ul www.p20produbai.com;
  • răspunde corect la intrebările generate de chestionar cu privire la caracteristicile telefonului Huawei P20 Pro;

Este acceptată înscrierea în campanie doar cu o serie IMEI reală asociată unui telefon Huawei P20 Pro achiziționat din orice canal de vanzare autorizat Vodafone sau de pe site-ul Vodafone, în perioada de desfășurare a campaniei.

Premiile oferite în cadrul campaniei sunt următoarele:

  • 3 premii, fiecare constând în câte o excursie în Dubai de 4 nopți pentru 2 persoane, fiecare în valoare de 6,903 lire sterline (echivalentul în lei al sumei de 36,351.89 RON, calculat la cursul de schimb lira sterlina/ RON comunicat de Banca Națională a României la data de 2.07.2018).

Campania se desfășoară în perioada 18.07.2018 – 17.10.2018. Campania are ca scop promovarea telefonului marca Huawei model P20 Pro și a companiei Vodafone.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vodafone castiga premii Huawei P20 ProNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.