105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o consola Nintendo Switch sau premii cu Spiderman!

 admin  2018.08.02  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti  862

concurs Orange

Pentru ca vacanța copiilor să fie și mai distractivă, oferim acces nelimitat la Disney Channel, în Orange TV Go, până la 31 august. Noi episoade din ”Spiderman” îi așteaptă în fiecare sâmbătă de la 14:00 la Disney Channel, plus multe alte desene animate.

Urmărește-le cu cei mici prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro și puteți câștiga o consolă Nintendo Switch sau premii cu Spiderman.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen.
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la Disney Channel în perioada campaniei.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii concurs castiga Nintendo SwitchNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.