concurs castiga o consola Nintendo Switch sau premii cu Spiderman
59
concursuri
active
Premii
in valoare de

438.84
miliarde de lei,
adica

438.839.387,00
RON
11525
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o consola Nintendo Switch sau premii cu Spiderman!

 admin  2018.08.02  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti  676

libris.ro%20

concurs Orange

Pentru ca vacanța copiilor să fie și mai distractivă, oferim acces nelimitat la Disney Channel, în Orange TV Go, până la 31 august. Noi episoade din ”Spiderman” îi așteaptă în fiecare sâmbătă de la 14:00 la Disney Channel, plus multe alte desene animate.

Urmărește-le cu cei mici prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro și puteți câștiga o consolă Nintendo Switch sau premii cu Spiderman.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen.
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la Disney Channel în perioada campaniei.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii concurs castiga Nintendo Switch