Acest concurs a expirat în data de 2018-07-30. Vezi concursurile active aici.
Urmareste gratuit Turul Frantei pe Eurosport 1 HD, cu Orange TV Go si poti castiga o bicicleta profesionista Rose Pro CGF 105.

Urmărește gratuit Turul Franței pe Eurosport 1 HD, cu Orange TV Go și poți câștiga o bicicletă profesionistă Rose Pro CGF 105 sau unul dintre cele 5 echipamente de ciclism.

Turul Franței 2018 începe pe 7 iulie, în Noirmoutier-en-l'Île. Bucură-te până la 29 iulie de atmosfera unei competiții de top, ce se desfășoară pe 3329 de kilometri, în 21 de etape, până la Paris, pe Champs-Elysées.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone, laptop, tabletă din App Store sau Google Play sau pentru smart TV Samsung, din Samsung apps.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul Eurosport 1 HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.