Acest concurs a expirat în data de 2014-03-04. Vezi concursurile active aici.
Concurs Autovot 2014: Castiga premii in valoare de peste 10.000 de euro!

Cea mai cunoscută competiţie auto online în care votul este dat exclusiv de utilizatori revine în 2014 într-un nou format, mult mai spectaculos.

Automarket îi provoacă şi în acest an pe fanii maşinilor să aleagă cele mai populare maşini lansate în România în ultimele 12 luni în cadrul competiţiei AUTOVOT 2014. Ajuns la a opta ediţie, concursul AUTOVOT a debutat în 2007 şi şi-a propus încă de la început să realizeze un top al maşinilor realizat exclusiv de utilizatorii Automarket, fără intervenţia specialiştilor portalului nostru.
Dueluri zilnice: 32 de maşini accesibile şi 16 maşini premium

La fel ca în ediţia precedentă a concursului, AUTOVOT a împărţit modelele lansate în anul precedent în două categorii: Maşini Accesibile (de volum), unde 32 de maşini îşi vor disputa întâietatea, şi Maşini Premium, acolo unde au fost lansate 16 maşini noi în decursul anului anterior. Finalul concursului va oferi deci doi mari câştigători, câte unul pentru fiecare categorie. 

Concursul “AUTOVOT 2014” se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 3 martie 2014.

Premiile acordate în cadrul Concursului sunt:

  • 6 x Tableta cu GPS Evotab 3G 7’’
  • 1 x Tableta Evotab 4
  • 1 x Sistem speaker wireless Harman Kardon
  • 1 x Ceas Guess Collection I30008M1
  • 1 x Ceas Swatch YRS400G
  • 1 x Monitor touch screen tetiera
  • 3 x Alarma auto Terminator Absolute T-30
  • 4 x Kit senzori parcare Phantom BS-415
  • 6 x Joc video Gran Turismo 6 PS3
  • 6 x Subwoofer auto Hertz DS 30.3
  • 1 x Macheta auto Audi Q5 negru
  • 1 x Macheta auto Audi Q5 gri
  • 1 x Macheta auto Volkswagen Passat gri
  • 1 x Macheta auto Alpine Renault A110-50

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul AUTOVOT 2014.

Mecanismul Concursului:

La concursul AUTOVOT 2014 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, cetateni romani, cu varsta minima de 18 ani impliniti in ziua inceperii concursului, 24 ianuarie 2014. Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa acceseze aplicatia speciala Autovot 2014 din cadrul site-ului Automarket şi să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook. Un utilizator este considerat intrat în concurs şi se califică pentru tragerea la sorţi în momentul în care a votat una dintre maşinile care intră în concurs. La finalul votului, utilizatorul va primi o şansă (o poziţie) în tragerea la sorţi pentru premii.

Maşinile lansate în România în 2013 şi intrate în competiţie sunt împărţite astfel: 32 de maşini la categoria Maşini Accesibile şi 16 maşini la categoria Maşini Premium.

Fiecare zi a competiţiei va aduce un “meci/duel” între două dintre maşinile intrate în concurs. Pentru a se înscrie în cursa pentru premii, un utilizator trebuie să voteze una dintre cele două maşini ale zilei. La categoria Maşini Accesibile, fiecare duel durează 24 de ore. La categoria Maşini Premium, fiecare duel durează 48 de ore.

Numărul de voturi primite de fiecare maşină dintr-un meci se adună, iar scorul de la finalul zilei arată ce maşină merge mai departe pe tabloul meciurilor spre finală şi care maşină este eliminată din competiţie. În cazul egalităţii la finalul celor 24 sau 48 de ore de vot, timpul va fi prelungit până la următorul vor. Câştigă maşina care primeşte primul vot ulterior timpului acordat.

Maşina câştigătoare în Autovot 2014 va fi considerată cea care primeşte cele mai multe voturi în timpul duelului din finală. Vor exista două maşini câştigătoare: una la categoria Maşini Accesibile, alta la categoria Maşini Premium.

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in ziua de 10 martie 2014. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul Automarket.ro.