Acest concurs a expirat în data de 2014-06-16. Vezi concursurile active aici.
concurs Mol

Campania "Pregateste-ti propriul campionat de fotbal!” va începe la data de 12 mai 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 15 iunie 2014, ora 23:59:59. 

În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii: 

  • Se vor acorda saptamanal 200 de mingi Adidas Jabulani sau Errea sau John Sport (Modele: Crivit Beach Ball, John Competition Football, John World Star Football) si 100 treninguri Errea, pe loc, prin tragere la sorți în sistem informatic

Pentru a participa la campanie participanții trebuie să achiziţioneze minim 20 litri carburanţi MOL din reţeaua benzinăriilor MOL, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar. 

Pe tot parcursul campaniei se programează saptamanal benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea mingilor Jabulani/Errea/John Sport si treningurilor Errea (200 mingi si 100 treninguri saptamanal). La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. Pentru programarea campaniei se va estima numărul tranzacţiilor la fiecare benzinărie în parte. La începutul zilei, o aplicaţie IT va alege aleator numărul tranzacţiei câştigătoare. Ȋn momentul în care numărul tranzacţiei curente va fi egal cu numărul tranzacţiei câştigătoare (aleasă aleator la începutul zilei), bonul va fi considerat câştigător.