98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal 200 de mingi Adidas Jabulani sau Errea sau John Sport si 100 treninguri Errea!

 admin  2014.05.18  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Jucarii,Trageri la sorti  1868

concurs Mol

Campania "Pregateste-ti propriul campionat de fotbal!” va începe la data de 12 mai 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 15 iunie 2014, ora 23:59:59. 

În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii: 

  • Se vor acorda saptamanal 200 de mingi Adidas Jabulani sau Errea sau John Sport (Modele: Crivit Beach Ball, John Competition Football, John World Star Football) si 100 treninguri Errea, pe loc, prin tragere la sorți în sistem informatic

Pentru a participa la campanie participanții trebuie să achiziţioneze minim 20 litri carburanţi MOL din reţeaua benzinăriilor MOL, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar. 

Pe tot parcursul campaniei se programează saptamanal benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea mingilor Jabulani/Errea/John Sport si treningurilor Errea (200 mingi si 100 treninguri saptamanal). La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. Pentru programarea campaniei se va estima numărul tranzacţiilor la fiecare benzinărie în parte. La începutul zilei, o aplicaţie IT va alege aleator numărul tranzacţiei câştigătoare. Ȋn momentul în care numărul tranzacţiei curente va fi egal cu numărul tranzacţiei câştigătoare (aleasă aleator la începutul zilei), bonul va fi considerat câştigător.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Mol mingi Adidas Jabulani concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.