Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
Cumperi orice înghețată La Strada din OMV și poți câștiga pe loc încă o înghețată sau cea mai cool bicicletă roz cu buline!

Campania promotionala „Castiga o bicicleta care coloreaza strada!” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in reteaua de statii de distributie carburanti apartinand OMV Petrom Marketing SRL, operate sub brand OMV, cu incepere la data de 01.05.2014 ora 00:00:01 si incheiere la data de 31.05.2014 ora 23:59:59.

Produsele participante la promotie:

  1. LA STRADA SORBET CAPSUNI 120ML
  2. LA STRADA SORBET MANGO 120ML
  3. LA STRADA SORBET COACAZE 120ML
  4. LA STRADA ALUNE 120ML
  5. LA STRADA CAPPUCINO 120ML
  6. LA STRADA CIOCOLATA 120ML
  7. LA STRADA CARAMEL 120ML
  8. LA STRADA MINT&CHOCOLATE 120ML
  9. LA STRADA YOGURT&CHERRY 120ML

La Campanie participa doar produsele mentionate mai sus, furnizate de Macromex si care sunt comercializate in reteaua statiilor de distributie carburanti operate sub brand OMV.

Participantii la prezenta Campanie trebuie:

  • Sa achizitioneze in perioada Campaniei (01.05.2014 – 31.05.2014) din reteaua statiilor de distributie carburanti apartinand OMV Petrom Marketing SRL si operate sub brand OMV oricare din produsele descrise mai sus, participante la promotie
  • Sa razuiasca cardul primit la casa de marcat din statie dupa achiztionarea unui produs participant in promotie pentru a verifica daca este sau nu castigatorul unui premiu pus in joc
  • Pe cardurile razuibile exista unul din urmatoarele texte:
    • “Ai castigat o inghetata!”
    • “Ai castigat o BICICLETA!”
    • “Mai incearca!”

Premiile vor fi validate pe loc de catre angajatii OMV Petrom Marketing SRL din statiile de distributie carburanti operate sub brand OMV pe baza cardului razuit, castigator, de catre Participant, cat si pe baza bonului fiscal care atesta cumpararea produsului participant in perioada campaniei.

Pentru a intra in posesia premiului tau, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Trimite, pana pe 10 iunie 2014, la adresa de mail promotie@mhmr.ro sau la numarul de fax 0212070057:
    • copia bonului fiscal care atesta ca ai achizitionat o inghetata La Strada in perioada promotiei, 
    • cardul razuibil castigator semnat si stampilat de catre angajatul statiei OMV din care ai participat,
    • o copie a unui act de identitate valabil.
  2. Pe langa documentele de mai sus, este foarte important sa ne comunici si un numar de telefon valabil la care te putem contacta pentru a stabili toate detaliile inmanarii premiului.
  3. Dupa ce primim toate datele de la tine si te va lidam ca si castigator iti vom trimite premiul in maxim 30 de zile lucratoare de la finalizarea promotiei. 
  4. Cand premiul ajunge la tine vom semna un proces verbal de predare primire si ne vei preda cardul razuibil castigator semnat si stampilat de angajatul statiei in care te-ai inscris.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 1290 de premii corespunzatoare mesajului  “Ai castigat o inghetata!” , constand intr-un produs inghetata
  • 10 premii corespunzatoare mesajului  “Ai castigat o Bicicleta!”, constand intr-o Bicicleta personalizata LA STRADA – Bicicleta pliabila Dahon S.U.V