98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Apple iPad Mini Wifi 32 GB sau unul dintre cele 20 routere wireless de la PcGarage!

   2013.10.03    1387

Concurs: Castiga o tableta Apple iPad Mini Wifi 32 GB sau unul dintre cele 20 routere wireless!

Campania se va desfasura incepand cu data de 01.10.2013 si pana la data de 31.10.2013, inclusiv.

Campania de promovare se desfasoara exclusiv pe pagina de internet www.pcgarage.ro. Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie:

 • Sa posteze pe pagina dedicata de magazin oricarui produs TP-Link un comentariu care sa faca referire la utilizarea produsului
 • Comentariile postate vor fi considerate eligible in cadrul campaniei si, astfel, vor fi inscrise in tombola campaniei doar daca respecta urmatoarele conditii:
  • Sa contina opinia comentatorului referitoare la produs si modul de utilizare a produsului, care poate lua in calcul toate caracteristicile produsului si scenariile de utilizare descrise in manualul de utilizare al produsului. Opinia comentatorului poate aprecia favorabil sau nefavorabil modul de utilizare al produsului, scopul campaniei fiind acela de a obtine un feedback din partea utilizatorilor.
  • Sa fie pertinent: comentariile care nu fac referire la produs sau la modul de utilizare al produsului descris in manualul de utilizare al produslui nu sunt eligibile pentru inscrierea in campanie
 • Sa isi dea acceptul ca datele contului personal creat pe www.pcgarage.ro sa fie inscrise in tombola campaniei pentru a fi folosite exclusiv pentru tragerea la sorti a premiilor campaniei.
 • Pentru a se putea inscrie, participantul trebuie sa beneficieze de un cont de utilizator pe pagina magazinului www.pcgarage.ro.  Inscrierea in concurs este limitata la un singur cont de utilizator, indiferent de numarul comentariilor postate in perioada derularii campaniei.

In fiecare saptamana, in zilele de 8.10.2013, 15.10.2013, 22.10.2013 si 29.10.2013, magazinul online  va organiza o tragere la sorti prin motorul random.org, al carei premiu consta in 5 produse router wireless TL-WR702N  in valoare de 99.99 lei (TVA inclus).

Marele premiu, constand intr-o tableta Apple Mini iPad Wi-Fi 32 GB, alba, in valoare de 2000 lei (TVA inclus) si un router wireless N 3G/3.75G portabil, cu baterie TL-MR3040 in valoare de 220 lei (TVA inclus) va fi acordat, prin tragere la sorti prin motorul random.org, in data de 31.10.2013.

In cadrul acestei campanii, premiile puse in joc sunt:

 • 20 x router wireless TL-WR702N oferite in serii de 5 la extragerile saptamanale
 • 1 x tableta Apple Mini iPad Wi-Fi 32 GB, alba
 • 1 x router TL-MR3040 wireless N 3G/3.75G portabil, cu baterie
PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.