108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend in Amsterdam, la Tulip Inn Amsterdam Riverside Hotel ***!

   2012.01.18    1343

  BLOGAL INITIATIVE SI CHEAP HOTEL BOOKINGS TE TRIMIT LA AMSTERDAM Iata ca incepem anul in forta, cu o campanie noua ce ofera o excursie pentru o persoana la Amsterdam. Clientul este www.cheap-hotels-bookings.com, iar scopul campaniei este Promovarea www.cheap-hotels-bookings.com ca motor de cautare pentru cazare ieftina si bilete de avion ieftine in vacanta sau in calatoriile de afaceri. Campania se desfasoara in perioada 16 ianuarie – 15 februarie, ora 23.59 Ce trebuie sa faci? - Sa scrii un articol pe tema : « De ce ai folosi www.cheap-hotels-bookings.com pentru a-ti gasi cele mai convenabile hoteluri ? », evidentiind avantajele acestui site fata de concurentii sai. - Sa dai un link corespunzator catre www.cheap-hotel-bookings.com, cu ancora “Cheap Hotels” - Sa trimiti mail pe contact at blogalinitiative.ro de fiecare data cand scrii cate o postare la acest concurs. Un weekend in Amsterdam, la Tulip Inn Amsterdam Riverside Hotel *** . Premiul include cazare cu mic dejun pentru o persoana, in camera single si zbor cu avionul Bucuresti – Amsterdam si retur. Castigatorii vor fi anuntati in data de 20 februarie 2012. PARTICIPA LA CONCURS! Castigatorii vor fi anuntati in data de 20 februarie 2012.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.