105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o excursie pentru doua persoane intr-una din urmatoarele destinatii: Grecia, Tunisia sau Malta!

 admin  2014.05.18  Vacante,Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare  2311

concurs Kiss FM

Campania „Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”, incepand cu data de 19 mai 2014 si pana la data de 27 iunie 2014, inclusiv.

Concursul „Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes” se va desfasura in intervalul 19 mai – 27 iunie 2014, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 7.00-10.00. Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722.20-60-20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei. Acesta va fi declarat castigatorul vacantei din destinatia anuntata pe post in ziua castigarii concursului.
Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Premiul zilnic consta intr-o excursie pentru doua persoane intr-una din urmatoarele destinatii: Grecia, Tunisia, Malta. In total, vor fi oferite 10 excursii in Grecia, 10 excursii in Tunisia si 10 excursii in Malta.

Sunt incluse: 7 nopti cazare in hotel de 3 stele, mic dejun, transport cu avionul, transferuri + taxe. Valoarea unitara a unui premiu este de 1500 de Euro (pret de achizitie la incepetul campaniei).


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Kiss FM castiga excursie castiga zilnic premii Kiss FM Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes concurs concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.