cine se trezeste de dimineata pleaca in vacanta
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

448.84
miliarde de lei,
adica

448.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o excursie pentru doua persoane intr-una din urmatoarele destinatii: Grecia, Tunisia sau Malta!

 admin  2014.05.18  Vacante,Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare  2281

concurs Kiss FM

Campania „Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”, incepand cu data de 19 mai 2014 si pana la data de 27 iunie 2014, inclusiv.

Concursul „Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes” se va desfasura in intervalul 19 mai – 27 iunie 2014, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 7.00-10.00. Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722.20-60-20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei. Acesta va fi declarat castigatorul vacantei din destinatia anuntata pe post in ziua castigarii concursului.
Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Premiul zilnic consta intr-o excursie pentru doua persoane intr-una din urmatoarele destinatii: Grecia, Tunisia, Malta. In total, vor fi oferite 10 excursii in Grecia, 10 excursii in Tunisia si 10 excursii in Malta.

Sunt incluse: 7 nopti cazare in hotel de 3 stele, mic dejun, transport cu avionul, transferuri + taxe. Valoarea unitara a unui premiu este de 1500 de Euro (pret de achizitie la incepetul campaniei).


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Kiss FM castiga excursie castiga zilnic premii Kiss FM Castiga o vacanta la Gainusa si Codrut Keghes concurs concursuri