Acest concurs a expirat în data de 2014-04-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 600 de aparate de mic-dejun multifunctional!

Delma Sandvis ti-a pregatit premii bune pentru micul-dejun!

Un mic-dejun delicios începe cu Delma Sandviș! Unul din cele 600 de aparate de mic-dejun așteaptă cu nerăbdare să ocupe un loc în bucătăria ta și să te ajute la prepararea celor mai gustoase sandvișuri, ouă ochiuri, fierte, sau omlete delicioase.

Introdu codul promoțional de pe pachetele Delma Sandviș în formularul alăturat sau înscrie-l în promoție prin SMS la numărul scurt 1870. Și nu uita să păstrezi capacul pentru validarea câștigătorilor!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 20 februarie 2014 – 20 aprilie 2014.

La Campanie participa produsele Delma sandvis 250gr, Delma sandvis 500gr si Delma sandvis 1 Kg, avand aplicate pe ambalaj codurile promotionale si numarul la care se poate inscrie codul respectiv prin SMS, precum si un flyer cu vizualul, mecanica si premiile Campaniei (numai pe produse din categoriile Delma sandvis 500gr si Delma sandvis 1 Kg).

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Delma sandvis participant la Campanie si sa trimita catre Organizator in perioada de desfasurare a acesteia, codul unic de participare tiparit pe capacul cutiei de pe produsul Delma achizitionat, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS la numarul 1870 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone,Cosmote)
  • prin inscrierea directa pe pagina web a Campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina Campaniei de pe www.delma.ro.

Un cod unic de participare va putea fi inscris in Campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere.  Un consumator/participant se poate inscrie in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa, cu maximum 20 coduri unice de participare valide.

In cadrul acestei Campanii se acorda 600 de premii constand intr-un aparat de bucatarie multifuncional (prajeste paine, face oua prajite/fierbe oua, face ceai/cafea).

Castigatorii sunt stabiliti prin doua extrageri:

  • prima extragere va avea loc la data de 21 martie 2014
  • a doua extragere la 23 aprilie 2014.

In cadrul fiecarei extrageri se vor  desemna cate 300 castigatori si 300 rezerve pentru cele 600 premii oferite de Organizator.