Acest concurs a expirat în data de 2014-04-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 5 vouchere Kurtmann in valoare de 150 lei fiecare!

Daca esti mamica, trimite-ne povestea nasterii in luna Martie si participi la tragerea la sorti pentru 5 premii oferite de magazinul online Kurtmann. Fiecare premiu consta intr-un Voucher in valoare de 150 lei pe care il poti folosi pentru a cumpara haine de firma: Mango, Zara, Stradivarius si altele. Pentru a vedea toate marcile disponibile, viziteaza magazinul! 

Cum participi: Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere. Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL.

Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea este necesara numai pentru a posta pe Forum.

Cand afli daca ai castigat: La concurs participa toate povestile primite in luna Martie. Tragerea la sorti va avea loc pe 1 Aprilie.

Inscrie-te, vei primi un premiu oricum! Fiecare mamica participanta primeste garantat Cadou o carticica Pixi Stie Tot. Pentru acest lucru te rugam sa mentionezi la finalul povestii adresa de corespondenta. Informatiile personale vor fi utilizate numai pentru expedierea premiilor si nu vor fi publicate pe site.